Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
1 560 Ft - 5 650 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Oldaltáska

Semmi nem jelzi jobban a divat körforgását, mint a női oldaltáska (a fiúknál az övtáska) ami pár évtizede hatalmas divat volt, aztán tiltólistára került és most ismét berobbant és minden sztereotípiát eltörölt. A kislány oldaltáskák divatosak, cukik és hasznosak. És – ami talán a legfontosabb – a kislányok hasonlítani akarnak vele: rád az anyukájukra, ez egy komoly lépés a nőiesség útján.


12termék 112
12termék 112

Kislány oldaltáska: több mint cuki

Kétségtelen, hogy kedves ahogy magához szorítja, büszkévé varázsolja az, hogy „nagylány” lehet, ám a kislány oldaltáska nem csak cuki. De mi olyan különleges a válltáskákban vagy az aranyos crossbody táskákban, amiért a fiatal lányok imádják őket? Nos, őszintén szólva, rengeteg oka van: egy aranyos állat a kedvenc mesehőse, vagy akár egy misztikus egyszarvú olyan nekik, mint egy felnőtteknek szánt kiegészítő. Ha állítható pánttal rendelkeznek, kiváló minőségű, tartós anyagból készültek, és remek az áruk is, akkor ezek tökéletes tárgyakká vagy ajándékká válnak minden olyan fiatal lány számára, aki saját kis táskát keres magának.

 

Kislány oldaltáska: így válaszd ki

Talán ez a fajta táska az amelyiknél (valóban) nagyon számít a méret, hiszen behatárolja azt, mit tehet bele. Fontos a szíj állíthatósága - kellemetlen lehet, ha az oldaltáska lecsúszik, túl nagy vagy túl szoros - esetleg nem állítható (és amikor nagyobb súlyt raksz bele az kellemetlenné teszi a viselést). Az anyaga „nem fontos” hiszen mind 100% poliészter, úgyhogy könnyen tisztán tartható. A legnagyobb kérdés (és döntő szempont szokott lenni) az oldaltáska divat: most éppen a kedves nyuszis Bing oldaltáska és a Mancs őrjárat oldaltáska a divat, illetve a Disney Jégvarázs oldaltáska is menő.

 

Mit tesz bele az oldaltáskába?

Te még nem tudod, de ő már igen. Egy ilyen táska a milliónyi lehetőséget jelenti a kislányodnak: elfér benne a kedvenc plüsse, az elengedhetetlen gyereksmink és különböző számodra értéktelen kincsek éppúgy, mint a víz, vagy – tadááámmm – az, amit mástól kap, amit talál, vagy amit nem ki, hanem belepakol. Ahogy önmagadtól, vagy egy nőtől sem kérdezed meg mit tart a táskájába és egyébként is minek a táska úgy egy kislánytól sem.
Ismerd meg a lenyűgöző oldaltáska választékunkat és vedd meg neki azt amelyikre a legjobban vágyik. (És tudod, soha nem nézünk bele és soha nem kérdezzük meg mi van benne)