Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
150 Ft - 200 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Betű szerint

Ijesztő feladatnak tűnhet a gyerek szülinapjának megszervezése, tudjuk, hogy van, akinek már a gondolat is nyomasztó (vagy az azzal járó költségek), hiszen fogalmad nincs mit kell venni, hogyan dobd fel úgy a bulit, hogy húsz év múlva is vállalhatóak legyenek a fényképek, egyáltalán mivel dekorálj, mit vigyél ajándékba?
Íme egy örök ötlet, a betűs party kellékek.

 

Ezért fontos a gyerek party


Bár a bevezetőben „születésnapi” partyt írtunk ez nem feltétlen igaz: rendezhetsz a gyerekednek partyt bármilyen okból, vagy lehet, hogy nem „szülinapi party meghívást kapsz”. Bármilyen is legyen, ezek a bulik nagyon fontosak a gyereknek, gyakori, hogy felnőttkorukban is emlékeznek rá.


Összeszedtünk neked néhány érvet, amiért legyen (akár minden) megünnepelve.
1: Ha egyszerű módot keresel arra, hogy gyermeked önbecsülését erősítsd, akkor a születésnapi ünnepség, vagy bármilyen eredmény elérésének az ünneplése lehet egy szuper meglepetés.
2: A buli remek emlék lesz: pszichológusok bebizonyították (de a saját életedből is már biztosan tapasztaltad), hogy
egy-egy buli idővel rendkívüli élményekké és emlékké válik.
3: Barátokat szereztek vele (és szerelmet): nem feltétlen csak a gyerek, hiszen lehet, hogy más szülőkkel, szomszédokkal is összebarátkoztok.
4: Az ilyen bulik alkalmasak arra, hogy a gyerekek megértsék ennek a lényegét, megismerjék egymást és a közeget is. Emellett kitűnő szocializáló lehetőség. Egy bulin a gyerekek gyakorolhatják az otthon tanult illemszabályokat, megtanulhatják, hogyan kell beszélgetést folytatni, másokkal interakcióba lépni, és kezelni a konfliktusokat, ha azok felmerülnek.

Van benne nehézség is: mit vegyél, vagy mint vigyél egy buliba?

 

Lufi is és betű is


A lufi mindig szuper ajándék és meglepetés ötlet egyszerre. A betűlufik különlegesek, mert számtalan kreatív feliratra adnak lehetőséget. Csak válaszd ki, hogy az aranyszínűt vagy az ezüstöt szeretnéd (az is klassz, ha kevered a színeket, megteheted, csak a kreativitásod szabhat határt) és szerezd meg a betűket. A betűs lufikba levegőt kell fújni a szelepük pedig önzáró így nagyon sokáig megtartják a formájukat.
A legtöbb lufibetű nem egyforma méretű, de ez ne zavarjon, hiszen 1-2 centik nem fognak látszani, ráadásul optikailag azonos méretűnek tűnnek majd. Az ilyen betű tartós (néhány hétig biztosan megmarad benne a levegő és utántölthetők) látványos és kreatív ajándékötlet szinte bármilyen alkalomra.
(Fontos, hogy ha szeretnél lufitartó pálcát vagy csészét azt külön kell megrendelned: ennek nem a marketing az oka, hanem az, hogy ezeket a lufikat akár fel is kötheted egy zsinórra, nem feltétlenül van szükséged tartókra).

 

Modern megoldások


Az ezüst fólia lufi és az arany fólia betűlufik mellett már beszerezhetsz írásjeleket, különböző karaktereket (például & jelet) és ma már a divatos hastag-et is. Az ezüst fólia és az arany fólia betűlufikat többféle méretben is megvásárolhatod. Okozz szuper meglepetést, szerezd meg őket és rakd ki az ünnepelt nevét, az alkalom megnevezését, vagy egy kedves üzenetet vele.


23termék 123
23termék 123