Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
2 640 Ft - 9 360 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Gyerek pulóver

Önbizalomba öltözve


Csak azokat a pulóvereket és felsőket gyűjtöttük neked egy helyre, amit mi is szívesen megvásárolnánk a gyerekünknek. Pontosan tudjuk, hogy nem szeretik a kompromisszumokat. Határozott elképzelésük van. Tudjuk, hogy minden egyes pulóver egy cseppnyi olyan divat, amit mindig mindenki lát. Egy helyre gyűjtöttük neked a legmenőbb pasis és a kislányos pulóvereket. Válassz magabiztosan, nem tudsz tévedni.

 

Divatos gyerekpulóverek

Az alsónemű után talán a második legfontosabb (divat) kiegészítő a gyerekeknél a pulóver. Millió szempont szerint választják ki, melyik a menő, az izgalmas, melyik az, amiben felfigyelnek rá, melyiket is viseli legszívesebben. Persze az emocionális indokok mellett vannak praktikusak is: egy pulóvertől elvárod, hogy tartós legyen, hogy könnyen (és sokszor) mosható, hogy kellemes legyen az anyaga, jól álljon neked, vagy neki. A pulóver sokkal több mint pulóver, az önbizalom maga.
Ismerd meg a csodaszép, divatos, önbizalmat adó pulóvereinket és lepd meg azzal amelyik jól áll neki.

 

Lány pulóverek


Nincs nagyobb kihívás, mint a kislány pulóverek, hiszen rengeteg dolognak kell egyszerre megfelelni: legyen lányos, de azért ne „annyira”. Legyen szuper színe és feltűnő, de azért „ne annyira”. Lehet kapucnis, lehet egyszínű, lehet bármilyen, de soha ne annyira… Milliószor hallottuk és bár lehetetlennek tűnik mégis elkészítettünk néhány olyan pulóvert amelyik minden feltételnek megfelel. Válogass kedvedre a Disney Jégvarázs kislány pulóverek, a Minnie kislány pulcsik között vagy ismerd meg a LOL -os pulcsikat.

 

Fiú pulóverek


A fiú pulóverek a kedvenc kiegészítőik lesznek ezért rendkívül odafigyelve és körültekintően terveztük őket, figyelembe véve az összes (néha teljesíthetetlennek tűnő) kérést. Minden pulóverünk laza és könnyed: tudjuk, hogy a srácok nem szeretik a bonyolult dolgokat. A fiú pulóverünk divatos: mi is odavagyunk a Minecraft, a Batman vagy akár a Fortnite pulóverért. Mindenre odafigyeltünk, vannak olyan Minecraft pulóvereink amelyek viccesek, melyek feltűnőek. Mindig csak pasis színeket használunk, olyat, amit imádnak majd.
Válaszd ki a leendő kedvencet és hagyd, hogy elvarázsolja.

 

Unisex gyerek pulóverek


Van néhány olyan gyerek pulóverünk, amelyet direkt úgy terveztünk, hogy ha fiad van, vagy ha lányod, akkor is jól áll majd neki. Ismerd meg őket.
Fontos: bármelyik pulcsit is választod kivétel nélkül mind szuper anyagból van, kellemes a tapintása, imádja majd hordani. Sokszor moshatóak, nehéz elnyűni őket és divatosak is. A méretük sztenderd, könnyen ki tudod választani azt amelyik jó rá.


96termék 130
96termék 130