Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

MÁRKÁINK

Büszkék vagyunk arra, hogy a NETBolt-on belül a világ legnagyobb márkáival és a legismertebb karaktereivel ellátott termékeket találsz. Találsz nálunk Disney termékeket (Disney hercegnőket) Aquaman-t, Fortnite-ot, a cuki Mancs őrjáratos kutyikat, Mickes egeret éppúgy, mint Pókembert, Peppa Malacot vagy Szófia hercegnős termékeket. Kétféleképpen is kereshetsz: ha szeretnél márkára, ha pedig inkább egy kedvenc karaktert keresel, akkor a kartere nevére is.

 

Minden termékünk eredeti

Szinte mindenkivel előfordult már, hogy kinézett magának (egy a képen szuperül festő) cipőt, ruhát, parfümöt, de sajnos nem az eredetit, hanem silány minőségű, méretproblémás utánzatot kapott. Ráadásul nem is abban a színben, olyat amelyik pár alkalom után használhatatlanná, vállalhatatlanná vált.

Nálunk nem kell ettől tartanod. Minden termékünk eredeti, ezért nem fordulhat elő az, hogy nem pont azt kapod, amit láttál, vagy nem elég jó minőségben. Soha nem okozunk csalódást hiszen pontosan tudjuk, hogy egy kislány, egy kisfiú örömmel várja amit rendeltél neki: azért, hogy még menőbb, még cukibb legyen.

 

Így használd a keresőnket

Kétféleképpen is használhatod a keresőnket. Ha a legnépszerűbb, legismertebb márkák közül választanál terméket, válaszd a „Kedvenc Márkáink” opciót. A kedvenc márkáink egy folyamatosan változó kategória, mindig attól függ, melyik márka van benne, hogy nektek mi a kedvencetek. Amikor ezt a cikket írjuk éppen Bing nyuszis termékeket, Disney hercegnőket, menő LOL Surprice cuccokat, Minecraft és Pókemben, valamit Peppa malacos szépségeket találsz ott. De ez változhat, tőletek függ, mi a menő.

Ha kifejezetten egy terméket keresel (például Donald kacsát, vagy Dumbó elefántot, vagy Dragon Ballt) akkor elég kiválasztanod az adott betűt (itt a D-t) és megtalálod benne.

 

Ezt találod az egyes márkák alatt

Itt márkára tudsz keresni, ezért, ha megtaláltad, minden egyes olyan terméket megtalálsz egy helyen amelyik az adott márkához tartozik. Ha például Mancs Őrjáratra kattintottál akkor minden Mancs őrjáratos termékünket látni fogsz: a takarókat, az alsógatyákat, a pólókat, rövid-és hosszú ujjú pólókat, és a cuki ágyneműgarnitúrákat is). Kereshetsz persze egy egy mesehősre is, szintén ilyen találatokat kapsz majd.

(Olyan a rendszerünk mintha egy boltban az Adidas termékek elé mennél és megtalálnád a cipőket, a szabadidőruhákat, dzsekiket, hajpántokat, mindent).

Ismerd meg a lenyűgöző márkakínálatunkat, válogass kedvedre a számtalan termék között, találd meg a gyereked kedvenc meséjét, mesehősét és szerezd meg neki akár most!

- Kedvenc márkáink -
- Színek -
0-9
A
Á
B
C
Cs
D
Dzs
E
É
F
G
Gy
H
I
Í
J
K
L
M
N
Ny
O
Ó
P
Q
R
S
Sz
T
U
Ű
V
W
Z
Szűrés törlése

A megrendeléseket 24 órán belül indítjuk, akár 15.000 Ft felett ingyenes szállítással! Válogasson kedvére több, mint 10.000 licensz termékünk közül!