Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
1 460 Ft - 5 150 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Gyerek esernyő

Az esernyő a tavasz a nyár és az ősz szenzációs kiegészítője lehet. A vidám, nyomott mintás, kifejezetten nekik készülő esernyők nem csak illenek majd a szettjéhez, ruhájához, hanem a kompakt méretük miatt könnyen tudják majd használni. Nézd meg a kínálatunkat és látni fogod, hogy egy gyerek esernyő lehet egyszerre praktikus és divatos is.


51termék 130
51termék 130

Nem könnyű kiválasztani a gyerek esernyőt

Nem könnyű kiválasztani a hozzá illő esernyőt, hiszen számtalan szempontot figyelembe kell majd venni. Az anyagot nem, hiszen az összes gyerek esernyőnk 100% PVC, azaz tökéletesen vízálló, egyetlen csepp vizet sem fog átengedni akkor sem, ha mintás.

Érdemes viszont odafigyelni a méretre. A legkisebbeknek a 65 centi átmérőjű gyerek esernyőt ajánljuk, az alatt elférnek és könnyen el is bírják, hiszen pihekönnyű. Mivel ezeket az esernyőket a „kicsiknek” tervezzük, így nagyon odafigyelünk, hogy tetszen nekik. Ekkora méretben találsz nálunk vidám színekben pompázó Minnies Gyerek esernyőt, a szenzációsan kedves Jégvarázs esernyőt éppen úgy, mint a Mancs Őrjáratot, a kedvenc és cuki kutyikkal.

A következő méretek - a 68, és a 70 centisek – a nagyobbaknak készültek, szuper mesemintákkal, és csodás színekkel. De itt nem álltunk meg, azt szeretnénk, hogy minden kisgyerek megtalálja a kedvenc esernyőjét ezért egészen 78 centis átmérőig találsz a kínálatunkban egy vagány darabot (például Mickey egeres vagy Batman Gyerek átlátszó félautomata esernyőt is)

 

Automata, félautomata, kézi és átlátszó gyerek esernyő

A méreten túl érdemes átgondolnod, hogy milyen legyen az esernyő. Az átlátszó előnye, hogy olyan mintha nem is lenne felette csak az ég, a nyomott mintás szép, kedves és divatos. Azt is előre el kell döntened, hogy kézi nyitású, félautomata vagy automata legyen: ez utóbbi olyan, mint a tied: gombnyomásra nyílik.

Választhatsz még márkák/mesefigurák/hősök szerint is: találsz a nálunk Mancs őrjáratos, Mickey, Peppa Malacos, Minnie egeres, Pókemberes, Batmanes, tehát kisfiúknak szánt és kislányoknak készült gyerek esernyőket is.

Ismerd meg a teljes kínálatunkat és szerezd meg a számodra tökéletes esernyőt, védd meg őt az esőtől és a széltől is. Szerezd meg akár ma!