Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
1 510 Ft - 7 540 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Gyerek pizsama

Nem mindegy, hogy milyen pizsamát visel a gyerekünk, hiszen ő is (akárcsak mi) sokkal szívesebben hord egy menő, kényelmes, kellemes tapintású, pihepuha olyan pizsit, amelyik illik hozzá tetszik neki. Sokkal szíveseben és könnyebben bújuk ágyba majd, ha a pizsijén a kedvenc skinje, karaktere van. Ismerd meg a pizsama kínálatunkat, fedezd fel a Minecraft-os pizsamánkat, a Super Mario pizsamáinkat vagy a cuki lányos szettjeinket.


283termék 130
283termék 130

Miért fontos a gyerek pizsama?

A mai napig gyakori, hogy alulértékeljük a pizsamát: végül is mindegy miben alszunk, jó lesz a póló és a nadrág is – gondoljuk – helytelenül. Valójában a pizsama – épp úgy, mint szinte bármelyik ruhadarab – hathat a gyereked hangulatára, a kedvére, emellett fontos, hogy teljesen eltakarja - és egész éjszaka védi - a lábait, a kezeit, a testét a hidegtől. Az pizsama viselése egyébként igazoltan csökkenti a megfázás vagy influenza kockázatát. A gyerek pizsama előnye, hogy pihentetőbbé varázsolja az álmát és egy Minecraft-os, vagy Fortnite pizsamával könnyebb lesz rábeszélni az esti rutinra.

 

Így válaszd ki a pizsamát és a hálóinget

Semmi sem tűnik egyszerűbbnek, mint kiválasztani a pizsamát vagy a kislányodnak a hálóinget: elég a méretet tudni, gondolod, de ez nem teljesen igaz. Természetesen a méret a legfontosabb, de máris adunk egy pro tippet: mivel a gyerekek gyorsan nőnek, szinte ugrásszerűen, nyugodtan vásárolj nekik egy számmal nagyobb pizsit vagy egy számmal nagyobb hálóinget. Úgyis Fortnite-os lesz, vagy Minecrafte-os, vagy Minnies és imádja majd viselni, nem zavarja, ha az elején egy picit bő. (Lányoknál kifejezetten előny, és sokkal jobb, mintha szűk lenne)

Érdemes odafigyelned a pizsi vagy hálóing anyagára: fontos, hogy nedvszívó legyen (ha esetleg éjjel kicsit megizzadna) könnyed, puha így tökéletesen segíti majd az alvását. A mi gyerekpizsamáink minden esetben 100% pamutból készültek, nem tartalmaznak semmilyen más anyagot. A szuper rányomott mintákat, feliratokat pedig nem érzi majd belülről, erre figyeltünk!

Még kicsi, te választod ki neki melyik pizsi jó rá, de abba bevonhatod, hogy melyik mesehősös tetszik neki a legjobban, hiszen már nagyfiú vagy nagylány. Lehet, hogy a tavalyi kedvenc Mancs Őrjáratos pizsit most inkább egy Fortnite-ra, vagy Minecraft-osra cserélné, ahogy az is, hogy simán örülne a kinőtt Minnie-s után most inkább egy Mancs Őrjáratosnak örülne jobban.

 

Adhatunk neked néhány profi pizsitippet?

Egy gyerekpizsama nem pizsama, legalább kettőre lesz szükségetek. (Azt rádbízzuk, hogy kettő ugyanolyanra, vagy éppen az az alvásban az izgalmas, hogy akár felváltva is lehet hordani). Ha teheted (és biztosan jó a pizsi) vágd ki a nyakából és az alsó részéből is a címkét: ezzel még finomabb, még kellemesebb lesz, nyaknál sem fogja zavarni.

Ismerd meg a cuki, a lenyűgöző a pontosan rá illő pizsamáinkat, hálóingjeinket és szerezd meg neki akár ebben a pillanatban: holnapra házhoz is szállítjuk neked!