Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
1 620 Ft - 2 580 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Kisállat termékek

A kis kedvenceknek

Kedvesek, odabújnak, mindig pontosan tudják, hogy éppen milyen a hangulatod. Várnak, hűségesek és mindig feltétel nélkül szeretnek. Lepd meg a kis kedvenceidet (legyen kutya, cica, nyuszi, vagy bármilyen más állat) egy különös, kedves, direkt nekik készült izgalmas fejlesztő játékkal. Legyen saját cicatálja, takarója, kutya vagy cicajátéka és töltsetek el minőségi időt. Ismerd meg a kisállatoknak szóló kedvenceinket és játsszatok együtt!

 

Ezért kellenek a játékok

Néhány fajtától eltekintve a legtöbb kutya és cica is viszonylag stresszmentes életet él: a nap nagy részében pihennek, eszükbe nincs semmi olyat tenni, amivel leterhelnék magukat, igaz? Pedig mélyen legbelül játszanának, csak ameddig neked egy film kikapcsolódás, az nem az ő játékuk, nem értik. Marad a pihi, esetleg a vádló orrlökdösés, hogy foglalkozz már vele.
Éppen ezért érdemes időről időre megvenni nekik egy-egy izgalmas játékot (profi trükk, hogy amikor az újat megvetted a régit dugd el, hogy elfelejtse, majd idővel cseréld ki újra a kettőt: azt fogja hinni új
játékkal lepted meg), hogy ne lustuljanak el és a köztetek levő kötelék is kiegészüljön játékkal, minőségi idővel.


Összegyűjtöttük nektek a legédesebb, legcukibb kutyusos játékokat. Ismerd meg!


Kutyakiegészítők

A kínálatunkban nem csak kutyajátékokat találsz, hanem olyan kutya kiegészítőket is, mint a Marvelles kutyatál, a rendkívül izgalmas sípoló frizbi (mely repülés közben hangot ad) vagy a Disney Minnie teniszlabda és kötél kutyajáték mely rágcsálásra alkalmas, fogbarát, de ideális dédelgetéshez és hurcoláshoz. Semmi gond, ha a kedvenced jobban szereti a Star Wars játékokat, akkor abból a kollekcióból is találsz többféle játékot. És hogy miért fontos a kutyának a játék? Több oka is van. A
játék a háziállat mozgásigényének alapvető része, legtöbb formája energiát használ fel, izomtömeget épít, és elősegíti a szív- és érrendszeri egészséget. Általános szabály, hogy a kutyáknak naponta legalább 30 perc testmozgásra van szükségük a jó egészségük és fittségük megőrzéséhez. A nagy energiájú kutyusoknak valószínűleg több időre van szükségük olyan gyors tempójú tevékenységekkel mint, például apportírozással, futással és ügyességi tréninggel.

Nincs rosszabb, mint egy unatkozó kutya, aki sok esetben rosszalkodik. Tehát, ha sok élvezetes tevékenységet adsz a kutyádnak, cicádnak, akkor nem lesz „csintalan”. Kevesebb nyafogást, rágást, nyivákolás, ugatás lesz a végeredmény. A játék csodálatos módja annak, hogy feldobd a kutya hangulatát és általános érzelmi és viselkedési egészségét: már napi 15 perc játékidő is hozzájárulhat szőrös kedvenced életminőségének javulásához.

 

Kiegészítő cicáknak

A cicáknak talán még fontosabb, hogy rendszeresen játssz és foglalkozz vele, különben feltalálja magát és olyan dolgokat fog tenni, amelyek nem feltétlenül tetszenének majd neked. Egy kedves, megunhatatlan macskapeca segítségével lekötheted, egy tálcával kifejezheted a szeretetedet a többi – a napi több óra nyávogás vakargatás – viszont a te dolgod lesz. (Egyébként minden kutyajáték tökéletes cicáknak is).
Adj meg minél több szeretet és közös időt a szeretett állatoknak és töltsetek (még leírni sem szeretem) minél több minőségi időt együtt. Szerezd meg neki a játékát.


17termék 117
17termék 117