Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Gyerek ruházat

A gyerekek ismerik és követik a divatot, imádják a kényelmes, menő ruhákat, hiszen ezen keresztül mutathatják meg az egyéniségüket, azonosulhatnak a kedvenc meséjükkel, karakterükkel.
Összegyűjtöttük egy helyre a menő gyerek pólókat, pizsamákat, pulcsikat, szetteket, nadrágokat, fürdőruhákat azért, hogy neked csak ki kelljen választani azt amelyikre vágyik.
Ismerd meg a ruházati kínálatunkat merülj el az izgalmas márkák kavalkádjában!


Izgalmas márkák kavalkádja

Azt szeretnénk, ha minden kisfiú és kislány megtalálná nálunk a kedvenc ruháját, hősét, karakterét. Éppen ezért szinte felsorolhatatlanul sok kedvencet találsz nálunk: Minecraft-os, Bing nyuszi ruhákat, sokféle Disney gyerekhősös ruhát (például Minnie egeret, a Jégvarázs összes szereplőjét) éppúgy, mint a cuki Mancs Őrjáratos kutyis ruhákat, vagy a Harry Potter cuccokat is. Azt szeretnénk, hogy szeressen bárkit is a gyereked, legyen bárki is a kedvenc mesehőse nálunk biztosan megtalálja a neki tetszőt.


Ilyen a gyerek ruházatunk

Szeretjük a gyerekeket, és úgy gondoljuk, hogy nekik kizárólag a legjobb minőség és a legkitűnőbb élmény jár. Minden általunk forgalmazott gyerekruha eredeti, ezért biztos lehetsz abban, hogy tartósak, a varrt vagy nyomott figurák nem kopnak le percek alatt és arra is odafigyelünk, hogy kivétel nélkül minden gyermekruhánk gyerekbarát alapanyagból készüljön. Így biztos lehetsz abban, hogy a tőlünk vásárolt gyermekruházat egyetlen darabja sem okoz allergiás tüneteket.
A nálunk található ruhák európai sztenderdek, ezért biztosan akkorák amekkora méret rá van írva. (Itt nem kell attól tartanod, mint a távol keleti termékeknél, hogy megrendeled és „vagy jó lesz, vagy nem”) Jó hír, hogy mivel minden termékünk raktáron van ezért akár a megrendelést követő napon szállítjuk is.


Így válaszd ki!

Mindent megtettünk azért, hogy megkönnyítsük a gyerekruha kiválasztását. Nincs más dolgod, mint eldönteni, hogy milyen gyerekruhát szeretnél neki venni, majd a már létező kategóriákban tovább keresni a legszebbet, a legjobbat, azt amelyikben legpasasibb vagy a legcsajosabb lehet.

Bármelyik kategóriát is választod, bal oldalt látsz egy legördülő menüt. Ott ki tudod választani, hogy milyen márkájú legyen a ruha: találsz nálunk Fortnite-os pulcsit, Harry Potteres melegítőket, Mancs Őrjáratos pizsamákat, Disney pizsamákat éppúgy, mint Star Wars-os gyerekruhákat.
A választásodat segítheti még ha méretre, nemre szűrsz, de annak is örülünk, ha böngészel, inspirálódsz és úgy találod meg a számára tökéletes ruhát (de azt is megteheted, hogy együtt választjátok ki azt amire vágyik).
Ismerd meg a lenyűgöző minőségű cuki, lányos, kedves vagy pasis gyermekruháinkat és rendeld meg azt amelyikben igazán jól érezné magát.