Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
170 Ft - 16 430 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Újdonságok

Összegyűjtöttük egy helyre a legmenőbb, legizgalmasabb újdonságainkat, hogy könnyen megtaláld azokat a szépséges, kedves ajándékötletekek amelyek biztosan hatalmas sikert aratnak és az újdonság varázsával is hatnak. Harry Potter, Mancs őrjárat, Pókember: a legizgalmasabb, a legjobb újdonságok várnak rád. Ismerd meg a Netbolt újdonságait.

Meglepetések szeretnének lenni

Az „újdonság” kategóriánk különlegessége az, hogy az éppen ebben a pillanatban itt várakozó klasszikus és új mesehősök figurák, termékek (és néha szuper ruhák, sapkák, ágyneműk, kiegészítők) csak átmenetileg vannak ebben a kategóriában. Addig, míg át nem adják a helyüket egy náluk is újabb és  izgalmasabb játéknak párnának vagy mesehősnek. Mivel folyamatosan érkeznek hozzánk újdonságok érdemes gyakran benézned, hiszen mindig változik.

Így találd meg a kedvencedet

Azt már biztos észrevetted, hogy a netbolt.eu-n igyekszünk neked abban segíteni, hogy a lehető leggyorsabban megtaláld, amit keresel: ezért hoztunk létre különböző kategóriákat. Tudjuk, hogy a kisgyerekeknek vannak kedvenc mesehősei, hősei ezért kereshetsz márkára (például az Annabelle, a Simpson család vagy a 101 kiskutya). Kereshetsz meglepetést vagy ajándékot a funkciója szerint (ezért van a párna, a törölköző vagy a party kellék kategória) de találsz nálunk lenyűgöző Disney leggingset, Disney kabátot, vagy akár Disney lábbelit is, külön.

Az újdonság kategóriánk viszont egy lutri, meglepetés hiszen soha nem tudhatod azt, hogy mit találsz itt, ahogy azt sem, hogy meddig lesznek ebben a kategóriában. És éppen ez adja az izgalmat, a játékosságát. Egy kategória, amelyik folyamatosan változik miközben a legmenőbb cuccokat is megtalálod itt.

Mi számít újdonságnak és mi nem?

Az újdonságok között kizárólag azokat a menő termékeket találod, amelyek valóban nemrég, 1-2 napja kerültek hozzánk. Nem trükközünk, nem unalmas kifutó termékekkel töltjük fel, hanem olyanokkal, amit lehet, hogy sehol máshol nem találsz meg: éppen ezért okozhatnak rendkívül nagy meglepetést.

Ismerd meg az újdonságainkat és válassz a kedvedre belőlük.


272termék 130
272termék 130

A megrendeléseket 1 munkanapon belül indítjuk,
akár 30.000 Ft felett ingyenes szállítással!

Válogasson kedvére több, mint
10.000 licensz termékünk közül!