Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Gyerek poncsó

Ha van aranyos, kedves és egyben hasznos ruhadarab a strandra az a poncsó. Divatosak, menők, és akár kisfiú akár kislány viseli majd, valószínűtlenül cuki ahogy a kedvenc mesehősével nyomott poncsóban ül, jön-megy. Csak képzeld el, ahogy a Mancs őrjáratos poncsóban, egy Disney poncsóban érkezik a hercegnőd vagy egy szuper férfias Spiderman-es vagy Verdás poncsóban játszik a fiad. Ismerd meg a poncsókat!

Mi is pontosan a törölközőponcsó?

Nem újdonságok a strandponcsók, hiszen egyszer már– a hetvenes éve környéken – divatosak voltak, igaz akkoriban még kapucnis strandtörölköző néven kaphattad meg itthon. A poncsó vagy törülközőponcsó tulajdonképpen egy olyan cuki fürdőlepedő, amelyik fejrésznél lukas, így a gyereked „bele tud bújni” és még egy vagány pasis, vagy egy csajos kapucnival meg tudja védeni a fejét, el is tudja fedni a haját. Előnyük, hogy a kapucni melegen tartja a vizes fejet megóvja a széltől, de arra is tökéletes, hogy a kicsiket bebugyoláljuk egy délutáni strandoláskor, sőt, ha estefelé hidegebbre fordul az idő akkor melegítheti is a kislányodat vagy kisfiadat.

 

Ilyen a gyerekponcsónk

Tudjuk, hogy a gyereked bőre érzékeny, éppen ezért minden poncsónk pihe puha anyagból készült, olyanból amelyik szinte simogatja a bőrét, miközben óvja a széltől, attól, hogy akár egyetlen percig is fázzon. A gyerekponcsónk szinte azonnal felszívja a vizet, és mivel gyorsan szárad még a vizes törölköző érzést sem kell átélnie. A poncsó különlegessége a kapucni, amitől nem csak extra cukik lesznek, hanem megvédi a hajukat, fejüket a széltől, a naptól.

Tudjuk, hogy egy gyereknek az egész élet játék, ezért a nálunk kapható poncsó törölközőket szélesre terveztük, nem akadályozza majd őket a sétában vagy az önfeledt játékban sem. A homokot könnyen kipergetheted belőle, számtalanszor moshatod anélkül, hogy kifakulna, és könnyen megszárad, akár kettő strandolás között is.

A poncsó törölközőnk különlegessége már a nevében is látszik, hiszen, ha úgy hajtogatod össze, akkor akár egy 60*120 centis (vagy más méretű) színes törölközőt, fürdőlepedőt is varázsolhatsz belőle pillanatok alatt.

Ismerd meg a Disney poncsóinkat és válaszd azt amelyikben a legcukibb lesz.