Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
410 Ft - 21 690 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Gyerek jelmez

Nincs jobb móka a gyerekeknek, mint amikor egy jelmezbe bújhatnak és a kedvenc hősökké, mesehősükké válhatnak, miközben a játékba bekapcsolódnak a felnőttek is, akik úgy is tekintenek rájuk, mintha apró hősök lennének. Képzeld el őt egy pontosan rá illő Pizsihős jelmezben, Gekko jelmezben, vagy rendőr jelmezben. Egy szuper játék lesz mindkettőtöknek.

Tudtad, hogy a jelmeznek van pszichológiája?

Fejlődéspszichológusok szerint a jelmezek és az ezzel együttálló szerepjátékok nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek kreativitását is növelik, hisz a viseléskor szerepeket tanulnak és alkalmaznak. A rendőr jelmez alkalmat ad arra, hogy a kisgyerek rendőrként viselkedjen és felruházza magát a rendőri jogokkal. A Pizsihősös jelmez pizsihőst, a nővéres jelmez pedig cuki nővért varázsol a gyerek lelkéből is, ahogy a Mancs őrjáratos jelmezben kutyusnak érezhetik magukat és az állatok bőrébe bújhatnak. Ezek a szerepjátékok pedig jóval túlmutatnak az egyszerű játékoknál: keretrendszerek, átlényegülés és remek móka is egyszerre. Válaszd ki a gyereked kedvenc jelmezét és tapasztald meg, hogy mennyire az akar lenni, aki bőrébe bújt.

Jelmezek kisfiúknak

A kisfiúk önmaguk tudják, hogy mivé akarnak válni, ezért érdemes olyan jelmezt választani számára, aminek biztosan örül (vagy amit kiválaszt). Pro tipp, hogy figyelj oda rá, melyek a kedvenc sorozatai, filmjei, mi az érdeklődési köre, mert annak megfelelően érdemes neki Star Wars-os jelmezt, Superman jelmezt vagy például Batman jelmezt választani. A jelmez kiválasztását segítjük azzal, hogy megtalálod mellette hány éves kisfiúra való.

Jelmezek kislányoknak

A kislányok kicsit hamarabb érnek, nekik gyakran határozott elképzelésük van arról, hogy mik akarnak lenni: és ezeket a kedves, kislányos hősöket és tulajdonságaikat ők is a mesékből a fantázia világából szerzik. Minden kislány szeretne egyszer Disney hercegnő lenni vagy gyógyító nővérke, de találsz számára ördöglány vagy Mancs őrjáratos jelmezt is.

Az összes jelmezünk időtálló anyag, felkészítettük arra, hogy a gyereked fut, szalad, felpörögve viseli, ezért bátran választhatod bármelyiket. Ismerd meg a szerepjátékok királynőjét a jelmezeket és hagyd, hogy lélekben azzá váljon, amivé szeretne. 
Kattints és szerezd meg neki a kedvenc jelmezét.


377termék 130
377termék 130