Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Párna, párnahuzat

Egy kedves, stílusos, a személyiségedhez és a hangulatodhoz illő párna éppúgy nagyszerű kiegészítője lehet az otthonodnak, ahogy a kisgyereked kedvenc alvóbarátja is. Nincs más dolgod, mint az alappárnára azt a párnahuzatot kiválasztani amelyik a legmenőbb, amelyik a legjobban tetszik neki. Nézz szét a kislányos, a kisfiús vagy a cuki Mancs őrjáratos, a Minecraft-os vagy az örök klasszikus Disney mesés párnahuzatok között és válaszd ki a legmenőbbet, vagy fedezd fel a formapárnáink, a díszpárnáink és a nyakpárnáink szórakoztató sokszínűségét.

A párna ma már több mint párna

Néhány évtizede a párna még egy - kissé unalmas - kiegészítője volt az otthonoknak, de mára megváltozott a funkciója. Az jól megválasztott párna vagy a hangulatodhoz, az életkorához illő színes, vidám és lenyűgöző párnahuzatok egyszerre hangulatteremtő megoldások és olyan alvást segítő „barátok”, akikhez jó hozzábújni, átölelni, akikkel jó együtt aludni.
Nem csak a párna funkciója, hanem a párna megjelenése is megváltozott: amíg régen visszafogott huzatban várták az esti ágyazást mára a különböző Disney mesefigurás párnák, Minecraftos párnák, vagy SpongyaBobos párnák akár díszként is funkcionálhatnak feldobva ezzel az enteriőrt.

Így válaszd ki a párnát

Minden életkorban és helyzetben más párnára van szükségünk. Bár legtöbben az átlagos méretű és átlagosan puha párnákat részesítjük előnyben, vannak, akik kifejezetten szeretik az olyan extra védelmet és kényeztetést, amelyet egy nyakpárna nyújthat számukra.
Fontos, hogy odafigyelj a párna (vagy a párnahuzat) moshatóságára, a magasságára és méretére is. A nálunk kapható díszpárnák és a rájuk illő párnahuzatok 40*40 centiméteresek, könnyen moshatóak és puhák. Megemelik a fejed, de akár arra is tökéletesek, hogy a gyerekek (akik a legkülönbözőbb módon tudnak aludni) magukhoz öleljék, átkarolják, maguk alá gyűrjék őket. A formapárnák rendkívül cuki, izgalmas inkább kedves, ölelgetni való szerethető figurák, mint extra kényelmes párnák.

A párna típusok: díszpárnák, formapárnák és párnahuzatok

A különböző díszpárnák egyszerre puhák és időtállóak, a mintákat is te választhatod ki: ha szeretnéd férfias sörös díszpárnákkal dobod fel az otthonod, de választhatsz modern és cuki mesefigurával nyomott díszpárnát is. Minden díszpárnánk 40*40 centiméteres, vannak, egy oldalon nyomottak (ilyen például a férfiasabb, felnőttesebbek), miközben sok mesefigurás díszpárnánk mindkettő oldalán nyomott mintás cuki és ismert hősöket ábrázolók. Merülj el a mesepárnás világunkban: találsz Pokémonos, Szilajos, kutyás vagy Shimmer és Shine díszpárnát is.

A nyakpárnánk különlegessége, hogy a kialakításuk miatt lenyűgöző komfortérzetet és szenzációs nyugalmat nyújtanak, óvva vigyáznak rád és a gyerekre is.  Ezek a párnák akár utazó párnaként is funkcionálnak: bárhol, bármilyen helyzetben előveheted a már megszokott illatú és puhaságú kedvenc párnáját. 

A párnahuzatok tökéletesen passzolnak az alappárnáinkra és kivétel nélkül időtállóak, moshatóak, színtartóak (ha betartod a mosási utasításokat). Minden korosztályra gondoltunk: a felnőtteknek a sörös vagy a cicás díszpárna huzatot ajánljuk, a gyerekek birodalma viszont határtalan: a Harry Potter díszpárnától a Spongyabob díszpárnán át akár a Peppa malacos díszpárnáig mindent megtalálsz nálunk.

A formapárnák különleges párnák azonnal bele fog szeretni, aki kapja, szinte semmilyen határ nincs: éppúgy megtalálod a kínálatunkban a cuki Mancs őrjáratos formapárnát mint az Amerika kapitány párnákat, vagy a különböző Disney mesefigurás formapárnánkat. Az ilyen párnák azért különlegesek mert szabálytalan az alakjuk: a formája mindig az adott mesehőshöz, állathoz, figurához igazodik.

Ismerd meg a különböző párnainkat, fedezd fel a különlegességüket és rendeld meg akár most: néhány napon belül szállítjuk is.