A megrendeléseket 1 munkanapon belül indítjuk, akár 30.000 Ft felett ingyenes szállítással!

Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
H-P: 10:00 - 15:00

Blog

Kezdjük a tényekkel: Sonic a sündisznó egy cuki földönkívüli süni, akit eredetileg egy videójáték-karakternek találtak ki, ám hamar felkapta őt először a geek világ, majd áttörte a falat és a gyerekek kedvence lett. Sonic világokon repül át, kedves, cuki, de bátor, harcias, éppen olyan amilyennek egy mai gyerekszuperhősnek lennie kell. Ezért imádja a gyereked is. Íme minden, amit tudni érdemes a különös süniről.

 

Titok a siker mögött, avagy ezért rajong érte mindenki!
Amióta 1997-ben megjelent az első Harry Potter könyv, szakértők hada próbál rájönni arra, hogyan válhatott annyira népszerűvé, hogy egy digitalizáció felé rohanó világban ismét a könyvek felé forduljanak a fiatalok és akár éjjel a takaró alatt zseblámpával olvassák a történeteket. Az már csak hab a tortán, hogy szinte azonnal beindult a marketinggépezet is… Íme, néhány titok amelyik a Harry Potter elképesztő sikeréhez vezetett…

 

A legenda szerint minden évben húsvétkor egy fehér, hosszúfülű, cuki farkú tapsifüles nyuszi szalad házról házra, hogy a gyerekeket megajándékozza finomságokkal, játékokkal és még színes tojásokat is hagy nekik elrejtve, hogy megtalálják őket! Cuki, aranyos de honnan ered a húsvéti nyuszi ötlete, és pontosan hogyan vált az aranyos nyuszi a húsvét elterjedt szimbólumává? Mindent megtudhatsz a húsvéti nyusziról!

 

Mindannyian várjuk a születésnapunkat, hiszen ki ne szeretne ajándékokat, jókívánságokat és meglepetéseket kapni: a torta, a gyertya, a buli, a party: mind a boldog születésnap tartozékai.
De vajon miért ünnepeljük a születésnapokat és pontosan mit is ünneplünk ilyenkor? Miért kapsz ajándékot, tortát, miért van rajta gyertya, egyáltalán honnan származik az ünnep? Íme, ebből a cikkből minden kiderül!

 

Bármennyire is próbálják elüzletesíteni a karácsony legtöbbünknek egy meghitt, a családdal, szeretteinkkel töltött olyan ünnep, mely erős hagyományokra épül.
Összegyűjtöttünk minden 
fontos információt egyetlen cikkben: íme a nagy karácsony cikk!

 

Minden, amit tudni kell a Black Friday-ról!
Sokan vannak, akiknek picit homályos a Black Friday és mindössze annyit tudnak, hogy ezen a napon hatalmas leárazások várják őket a különböző weboldalakon és az üzletekben is. Ez alapvetően igaz, ám a Black Friday sokkal több mint egy „engedménynap”. De miért létezik? Miért éppen azon a napon van? Miért van ezen a napon hatalmas akció? Íme, minden, kendőzetlenül a Black Friday-ről.

Tény, hogy a Halloween megosztó. Van, aki szerint egy Amerikából átvett kultúraidegen ünnep, ami arra buzdít, hogy vidáman ünnepeljük a halottainkat. Mások szerint egy jópofa, kreatív vicces összejövetel, amit a gyerekek és a felnőttek is élveznek: és nem is a halottakról szól. De mi pontosan a Halloween és miért övezi ennyi tévhit? Miért mosódik össze a Halloween a Mindenszentek és a Halottak Napja? Íme az  igazság.

Kisgyerekként annyiszor hallottad, hogy „sálat, sapkát, kesztyűt ne feledd”, hogy valószínűleg elhatároztad, felnőttként majd soha nem hordasz ilyesmiket, és hogy soha nem fogod erre kérni a gyerekedet. És most mégis ezt teszed, hiszen félted. Ám féltve is lehet szeretni, íme a legfontosabb téli gyerekruha kiegészítők és azt is elmondjuk, mire figyelj oda a kiválasztásakor!

A gyerekszandálok nyáron szinte nélkülözhetetlen lábbelik, de nehéz megtalálni azt, amely a legjobban figyelembe veszi gyermeked egyéni igényeit, és amelyik egyszerre tetszik neki, neked, mindemellett még kényelmes is. Íme összegyűjtöttük mire érdemes figyelni.

Ahogy megérkezett a jó idő szinte minden felnőtt és kisgyerek kezében megjelentek a – kétségkívül divatos és szép – kulacsok, amelyikből bárhol, bármikor ihatnak néhány korty vizet. De miért lett ilyen nagy divat a kulacs és a sportpalack? Mi szükség rájuk? Sokkal több, mint gondolod, ebben a cikkben elmondjuk.

Vannak olyan – elengedhetetlen dolgok és kiegészítők - amelyek sokkal zökkenőmentesebbé teszik a családi strandolást, és leegyszerűsítik a gyerekekkel a tenger(parton) vagy a strandon töltött időt. Összegyűjtöttük, hogy melyek ezek a nyaralás és strandkiegészítők.

Ahogy te sem veszel fel bármilyen ruhát, órát vagy ékszert, a gyerekednek is fontos, hogy olyan törölközője legyen amelyik divatos, kényelmes, ami „jól áll neki” menő és ami egy egész nyáron keresztül kitart mellette.
Összegyűjtöttük a legmenőbb törölközőket és segítünk kiválasztani a legjobbat.

A kisgyermekes családoknál leggyakrabban az este a neuralgikus pont. Az egész nap robotoló szülők alig várják, hogy csemetéjük ágyba kerüljön, és legyen nekik is egy szabad órájuk magukra, egymásra, vagy éppenséggel azon vannak, hogy ők is időben nyugovóra térjenek. Ám annyi minden történhet, ami miatt az esti fektetés elhúzódik, vagy örökkévalóságnak tűnik, mire eluralkodik a csend a gyerekszobák felett.

Rengeteg írás születik minden nap a különbözőbb fórumokon - főleg anyukás csoportokban - arról, hogy ki hogyan vette rá gyermekét a saját ágyban való durmolásra.