A megrendeléseket 1 munkanapon belül indítjuk, akár 25.000 Ft felett ingyenes szállítással!

Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
H-P: 10:00 - 15:00

Blog

Vannak olyan – elengedhetetlen dolgok és kiegészítők - amelyek sokkal zökkenőmentesebbé teszik a családi strandolást, és leegyszerűsítik a gyerekekkel a tenger(parton) vagy a strandon töltött időt. Összegyűjtöttük, hogy melyek ezek a nyaralás és strandkiegészítők.

Ahogy te sem veszel fel bármilyen ruhát, órát vagy ékszert, a gyerekednek is fontos, hogy olyan törölközője legyen amelyik divatos, kényelmes, ami „jól áll neki” menő és ami egy egész nyáron keresztül kitart mellette.
Összegyűjtöttük a legmenőbb törölközőket és segítünk kiválasztani a legjobbat.

A kisgyermekes családoknál leggyakrabban az este a neuralgikus pont. Az egész nap robotoló szülők alig várják, hogy csemetéjük ágyba kerüljön, és legyen nekik is egy szabad órájuk magukra, egymásra, vagy éppenséggel azon vannak, hogy ők is időben nyugovóra térjenek. Ám annyi minden történhet, ami miatt az esti fektetés elhúzódik, vagy örökkévalóságnak tűnik, mire eluralkodik a csend a gyerekszobák felett.

Rengeteg írás születik minden nap a különbözőbb fórumokon - főleg anyukás csoportokban - arról, hogy ki hogyan vette rá gyermekét a saját ágyban való durmolásra.