Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
1 990 Ft - 18 180 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Csomagban olcsóbb

Összegyűjtöttük a legmenőbb hősöket, a legjobb ajándékötleteket, az összeillő megoldásokat, színeket és izgalmasabbnál izgalmasabb kollekciókat azért, hogy egyben láss mindent. Aztán „jóárasítottuk” azaz a teljes szettekre kigondoltunk egy olyan árat amelyik jóval kedvezőbb mintha egyesével szereznéd meg. Ismerd meg a szuper Mancs Őrjáratos, a Disney, a csomagjainkat és hozz költséghatékony döntést.


Miért készítettük ezeket a csomagokat?Azért összecsomagoltuk össze ezeket a szuperkedves – olyan termékeket, aminek a gyereked biztosan örül mert szerintünk együtt szebbek és így engedményt is tudunk adni az árukból. Másrészt azért, mert ők egymás olyan kiegészítő termékei (például egy Pókember táska és a Pókember tornazsák, vagy a lovas ágynemű + polár takaró), amelyek együtt még stílusosabbak, még nagyobb élményt és örömöt adnak. De segíteni is szerettünk volna: bár nekünk átlátható a webáruházunk nem biztos, hogy te is észreveszed az összeillő termékeket, úgyhogy egymás mellé tettük őket.

 

Miért válaszd a csomagajánlatainkat?


Leginkább az ajándék élményének fokozásáért. Ahogy te is veszel egy cipőhöz egy táskát (vagy fordítva) úgy nálunk fellelhető számtalan termék között is van összefüggés, kapcsolat: egy egy jó döntéssel fokozottabb élményt nyújthatsz a megajándékozottnak. Egy Mancs őrjáratos ágyneműhuzat önmagában csodás élmény, olyan, aminek biztosan örül majd a
Mancs Őrjárat rajongó. Ám ezt az élményt fokozhatod, ha megszerzed hozzá a gumis lepedőt (ez praktikus) és a tornazsákot. Vagy A Disney Minnie cuki és rendkívül csajos táskája mellé csomagban gondolkodva megveszed a Disney Minnie tornazsákot (amit egyébként nem csak tornazsákként tud használni majd), vagy a Peppa Malacos szettünket, vagy bármilyen szettet.
Van még kettő jó hírünk: az egyik az, hogy nem tudsz hibázni. A nálunk kapható összes termék kifogástalan minőségű, eredeti (így 100% hogy azt kapod, amit a képen látsz, a cuki mesehősök eredetiek) és a csomagban együtt jelentős kedvezménnyel tudod megvenni, mintha külön-külön tennéd.
Ismerd meg az (állandóan változó) csomag kínálatunkat és szerezd meg azt az ajándékot, meglepetést amire vágyik!


99termék 130
99termék 130