A megrendeléseket 1 munkanapon belül indítjuk, akár 30.000 Ft felett ingyenes szállítással!

Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
H-P: 10:00 - 15:00

Szűrés
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Nadrág, leggings

Pasis nadrágok és cuki leggingsek


A gyerekek éppen úgy szeretnek divatosan és menőn öltözni, mint mi felnőttek, csak ameddig a kissrácok a Mincraft hosszúnadrágért, a Minecraft rövidnadrágért vagy a Harry Potteres nadrágért vannak oda a kislányok pedig a cuki leggingsekért: a Mancs Őrjáratos leggingsért, Troll-os leggingsért, addig mi felnőttek a kocsikért, órákért, dizájner darabokért. Íme, minden olyan nadrág és leggings, ami hozzáad, amitől még jobban érzi magát, ami illik hozzá és amit szívesen visel  majd.

 

Így válaszd ki a leggingset


A legelső, amit el kell döntened, hogy harisnyát, vagy leggingset adsz a kislányodra. A harisnyanadrágok a leggingsnél vastagabb anyagból készülnek, segítenek eltakarni a lábat, és egészen a derékig érnek. Önmagukban divatosak, de viselheti őket rövidnadrággal vagy szoknyával is. Ezzel szemben a leggingsek lábfej nélküli kialakításúak, legtöbbször a bokájáig, vagy térd alá érnek. Hasonlítanak a nadrágokra, és a kényelmes szabásuknak köszönhetően nagyon divatossá váltak!
A nálunk kapható leggingsek például szuper színekben és csodaszép mintákkal kaphatóak: a Mancs Őrjáratos leggingsünk a Troll leggings és a Disney Jégvarázs leggingseink amellett, hogy kényelmesek és feltűnőek, a kislányod imádni fogja őket.
Bármelyik leggingsünket is válaszd testre áll majd, ezért rendkívül kényelmes. A kislány leggingsek (akár Trollok leggings, akár Jégvarázs leggings akár Disney leggings) mind hozzáadnak a személyiségéhez, vidámabbá teszik a megjelenésüket. Könnyed viseletek nem csak a rányomott minták miatt, hanem azért is mert bár „tapad” rájuk nem kellemetlen a viseletük, hiszen nyúlnak.
A kislány leggings kiválasztásánál mindössze három dologra kell figyelni: a megfelelő mérete (a méretet megadjuk hosszban és évben is) arra, hogy illjen hozzá, hogy tetszen neki, hogy ő választhassa ki azt amelyiket szívesen visel majd, illetve a kedvenc mesehősre, szereplőre, hiszen Trollos, Jégvarázsos vagy éppen Minnie egeres leggingset is találsz nálunk.

 

Így válaszd ki a nadrágot

 

Sokkal könnyebb kiválasztani a nadrágot, mint egy leggingst, ettől függetlenül van néhány olyan dolog, amit el kell döntened. Először is a hossza. A mi kínálatunkban találsz Harry Potter gyerek hosszú nadrágot, a népszerű Minecraft hosszú nadrágot éppen úgy, mint Fortnite-os hosszú nadrágot.
Nem feledkeztünk meg a lányokról sem, szupermenő, Mancs őrjáratos hosszú nadrágot és Jégvarázsos hosszú nadrágot is kínálunk lányoknak.
A hosszú nadrág kiválasztásnál csak a méretet érdemes figyelmed: a menőségi faktorban és az anyaghasználatban megbízhatsz, hiszen tudjuk, mit kell kibírnia egy nadrágnak, ezért strapabíróra és könnyed anyagúra terveztük.
Persze, van, amikor a hosszú nadrág már sok, rövidebbre kell váltani: de nem engedünk sem minőségből, sem a megjelenéséből. A látványos Minecraft rövidnadrág a Peppa Malacos rövidnadrág és a babás Mancs őrjáratos nadrág közül nehéz lesz kiválasztani azt amelyikben a legjobban érzi magát, amelyikben a legmenőbb, legpasisabb: de neked sikerülni fog.
Pro tipp: engedd, hogy ő válassza ki azt amelyik a legjobban tetszik neki! Ismerd meg a leggingseinket és a nadrágjainkat, imádni fogja őket.


102termék 130
102termék 130