Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
2 210 Ft - 6 790 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Gyerek lepedő

A lepedőkínálatunk kicsit olyan, mint Gombóc Artúr csokijai: tudod ő szerette a tejcsokit, a mogyorós csokit, a kicsi csokit, a nagy csokit, a keserűt és az édest is.  A mi lepedőkínálatunkban is megtalálsz minden szerethető lepedőt, az ovis gumilepedőket, az egyszínű elegáns felnőtt lepedőket és a színes, feltűnőbb, izgalmasabb lepedőket is. És még kiválasztani is segítünk számodra a legjobbat!

Így válaszd ki a lepedőt

Egy új lepedő vásárlása hétköznapi döntésnek tűnhet, de a minősége, a megjelenése, a szerethetősége sokkal jobban befolyásolja majd a gyereked, vagy a Te alvásod minőségét, mint gondold. Egy fárasztó nap után semmi nem esik jobban, mint kellemes, friss lepedőbe (és ágyneműbe) feküdni. Éppen ezért fontos például az ágynemű anyaga: a jersey és a frottír anyag puha, nyúlékony, de mégis feszes, kellemes tapintású és biztosan nem irritálja sem a gyerek sem a felnőtt bőrét. Fontos lehet a lepedő színe, de ez inkább praktikum hiszen a világosabb látványosabban koszolódik, az élénk színűek és a nyomott mintások feltűnőbbek, látványosabbak és merészebbek. Érdemes figyelni a méretre: egyszerűen a megfelelő méretű lepedőt kell választanod a matracra, mert ha nagyobb akkor kellemetlenül gyűrődhet, ha kisebb akkor feszül, nem fér rá.  Természetesen még figyelembe veheted a súlyát, a fonalszámot, a vastagságot, a moshatóságot, de ezeknél talán fontosabb melyik lepedő milyen funkciójú.

Az ovis lepedő

Az ovis lepedő legtöbbször gumis, egyszerű és egyszínű, a legfontosabb, hogy strapabíró legyen és gyakori használat mellett is megtartsa a formáját, valamint színveszteség nélkül sokszor mosható legyen. Az ovis lepedők minden esetben pihe puhák, kellemesek, és a nevüktől függetlenül nem kizárólag az oviban használhatod, akár a gyerekágyban is őrizhetik a gyereked, babád álmát. A méretük általában 60*120-as és ez, ezek lesznek a gyereked első lepedői.

Lepedő kislányoknak

A csodaszép rózsaszínes-kislányos Disneys lepedőktől kedves Jégvarázs lepedőn át akár a Mancs őrjáratosig, szinte bármilyen nyomott mintás csodaszép lepedőt megtalálsz a kínálatunkban, olyanokat, amelyekben egy élmény lesz számára aludni, mely mindig emlékezteti őt a kedvenc meséire. Ezek a lepedők a nagyobb lányok kedvencei lesznek (5-6 éves kortól ajánljuk őket) ezért a méretük is inkább 90*200-asok. Természetesen könnyen felrakhatod és leveheted, gumisak, és sokáig megtartják eredeti színüket.

Lepedő nagyfiúknak

Nehezebb a dolgod, ha nagyfiúnak keresel olyan lepedőt, amelyik igazán tetszik neki, hiszen előfordulhat, hogy a Harry Potter mintás lepedőnk tetszik neki, mint ahogy az is, hogy a fiús Disney egeres lepedő vagy akár (és ezen sem szabad meglepődni) inkább az egyszínű – férfias, apás – lepedőt választaná. Bármelyiket is teszi biztos lehetsz abban, hogy a lepedőnk tökéletesen illik majd a matracára, kellemes tapintású és anyagú lesz és ő maga is jól fogja magát érezni hiszen nem gyűrődik, nem nedvesedik.

Ismerd meg a lepedőkínálatunkat, merülj el a látványukba és szerezd meg azt amelyik a legjobban állhat neki, amelyiket a legjobban szeretné.


115termék 130
115termék 130