Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
1 210 Ft - 4 170 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Kötény

Sztárséf születik


Csodálatos ételek, lenyűgöző textúrák soha ki nem próbált egymással össze nem illő vagy éppen egymást kiegészítő ízek: a sztárszakácsok és a főzése lenyűgözően kreatív világába csalhatod be a gyerekedet (legyen akár fiú, legyen akár lány) egy szuper – a kedvenc mesehősét, vagy filmjét – ábrázoló köténnyel. Szerezz neki egyet és hagyd, hogy segíthessen főzni: lehet, hogy belőle lesz az új sztárséf?

 

Kötény nem csak főzéshez


Sokan azt gondolják, hogy a kötény kizárólag a főzéshez szuper választás, de ez nem feltétlen igaz. Kétségtelen, hogy elsősorban konyhai ruhadarab, de arra is alkalmas, hogy – bármilyen más helyzetben – megvédje a kedvenc pólóját, ruháját a kosztól. Persze, legtöbbször konyhában használjuk.

 

Kötény, az utánozás első lépése


A gyerekek egyszerűen odavannak azért, hogy hasonlítsanak a felnőttekhez, ezért – a nemüktől függetlenül – szívesen beállnak melléd a konyhába. Ami egyébként is egy rém izgalmas olyan terület, ahol lehet azt csinálni, amit máshol nem: katyvaszolni, keverni, egymásba önteni dolgokat és kézzel belenyúlni, elkenni, tölteni, bármit. A kis kötényben még lazább, kellemesebb és inspirálóbb lehet a munka.

 

Divatos kötények kuktasapkával


Hisszük, hogy egy kötény akkor a legszebb és a legizgalmasabb, ha a kedvenc mesehős is megjelenik rajta. Ezért találsz nálunk Disney Frozen Jégvarázs Gyerek kötény 2 darabos szettben, Disney Marie Cat, Marie Cica Gyerek kötény 2 darabos szettet, Paw Patrol, Mancs Őrjárat Gyerek kötény 2 darabos szettet vagy akár Spiderman, Pókember Gyerek kötény 2 darabos szett. Minden szettünkhöz tartozik egy kedves és cuki kuktasapka, egy apró kiegészítő, ami még jobb élménnyé varázsolhatja a közös főzést, az együtt töltött időtöket.
Szerezd meg neki a kedvenc kötényét, lepd meg egy szuper szettel.


58termék 130
58termék 130