Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
5 770 Ft - 13 410 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Iskolatáska

Iskolatáska vásárlási aranytanáccsal kezdünk: bármi mást kiválaszthatsz helyette, de az iskolatáska választást hagyd meg neki. Ő tudja, melyik a legmenőbb, melyikben vinné pár évig az iskolai eszközöket, mennyire legyen feltűnő vagy éppen visszafogott, mi a barátnő vagy suli-divat. Engedd meg neki, hogy kiválassza azt az iskolatáskát amelyikben majd jól érzi magát.
Ismerd meg az iskolatáska kollekciónkat.


33termék 130
33termék 130

Így válaszd ki az iskolatáskát!

Fontos, hogy a leendő iskolatáskája elbűvölje, hogy tetszen neki, ettől is függ majd, hogy mennyire nagy kedvvel kel fel reggel és megy iskolába. Válasszátok ki a legszebbet, a legmenőbbet a leendő kedvencet. Az iskolatáska élete nehéz: néha szeretve lesz néha a sarokba vágják, lesz, hogy összekoszolódik és mosni kell miközben folyamatos stressz számára az utazás: de a Netbolt kínálatában kizárólag olyat találsz, amelyeket felkészítettünk a sokoldalú feladatra.

 

Iskolatáska lányoknak

Kizárólag olyan lányos iskolatáskákat találsz nálunk, amit akár a saját lányunknak is szívesen megvennénk, hiszen átmegy az általa támasztott szigorú követelményeken. Az iskolatáska a lányoknak olyan, mint a táska a nőknek: nem mindegy a fazon, a szín, az anyag – talán csak az alkalom igen. Az összes lány táskánk ergonomikus, a lehető legkönnyebb, a vállpántja állítható, strapabíró, mosható és éppen akkora méretű, amiben könnyen elférnek a tanszerek. Emellett élmény lesz viselni, kipakolni. Neki nincs más dolga, mint kiválasztani a Disney Minnie, a Jégvarázs vagy a LOL Suprize iskolatáska közül azt amelyik a legjobban illik hozzá.

 

Iskolatáska fiúknak

Tévedés, hogy nekik nem számít milyen: az iskolatáska fiúknak olyan, mint az autó a férfiaknak. Fontos, hogy divatos legyen, hogy menő, hogy pasis, olyan, ami megmutatja az ízlését és (picit) a férfiasságát is.  Egy laptoptartós Disney Mickey iskolatáska divatos és feltűnően elegáns, a Minecraftos iskolatáska supercool, de egy Verdás iskolatáska is a kedvence lehet. Az összes fiús táska ergonomikus, a lehető legkönnyebb, a vállpántja állítható, strapabíró, mosható és éppen akkora méretű, amiben könnyen elférnek a tanszerek, imádni fogja.

Nézd meg a 3D-s iskolatáskáinkat is, most azok a legmenőbbek!

Ismerd meg a különböző iskolatáskainkat és válaszd ki a személyes kedvencét, társát a tanulásban!