Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Gyerek táska

Semmi nem bizonyítja jobban a gyerek táskák sikerét, mint az, hogy ma már számtalan típusuk, méretük, felhasználási módjuk létezik. Ebben a kategóriában azokat a csodaszép izgalmas és divatos gyerek táskákat gyűjtöttük össze, amelyek a kedvencei lehetnek, amit büszkén, csillogó szemekkel hord majd. Iskolatáska, tornazsák, övtáska, bevásárlótáska, oldaltáska és hátizsák: bármilyen gyerektáskát megtalálsz a kínálatunkban.

Így válaszd ki a gyerek táskát

Bár néhány évtizede kizárólag a funkcionalitás volt a gyerek táska lényege, ez idővel megváltozott: a gyerek táska ma már nem csak praktikus kiegészítő, hanem a gyereked hangulatához, az életkorához illő színes, vidám, lenyűgöző, akár „divatozásra is alkalmas” kiegészítő. De hogyan válaszd ki, mire figyelj oda? Segítünk!

 

Az iskolatáska

Talán a legfontosabb az esztétika: olyan iskolatáskát kell választanod, amelyik egyszerre divatos és praktikus, amibe beleszeret, kedvvel viseli majd. Oda kell figyelned az iskolatáska méretére (a 38 centis már elég lehet) az állítható vállpántokra és a „menőségi faktorra”. Ne legyenek illúzióink, a kisgyerekek éppúgy megnézik egymás táskáját, mint mi a többiekét, fontos, hogy divatos, megkapó legyen. A nálunk kapható Barbie iskolatáska éppoly menő, mint a Disney Minnies, a Verdás, esetleg a Harry Potter iskolatáska. Minden táskánk ergonomikus és rendkívül strapabíró.

 

A tornazsák

A tornazsák kihagyhatatlan, kötelező, de ettől még lehet menő, divatos és többfunkciós is (a gyerekek gyakran viselik hátizsákként is). Mi nem csak arra figyelünk, hogy illjen a tornazsák az iskolatáskához, hanem arra is, hogy izgalmas és érdekes, akár mesefigurás legyen: a Peppa malacos tornazsák, a Mancs Őrjáratos tornazsák, a Bosszúállós vagy a Minecrafte-os tornazsákunk minden gyerek kedvence. Minden tornazsákunk kifejezetten strapabíró, könnyen mosható anyagból készült.

 

A hátizsák

Kizárólag olyan hátizsákokat tervezünk, amelyek ergonomikusak, segítik és megkönnyítik a jó tartását, mentesítik a hátat a tehertől. Az természetes, hogy lenyűgöző a dizájnjuk: a Mancs őrjáratos plüss hátizsák, vagy a Minecraft hátizsák menő, ahogy a Jégvarázsos is. A legtöbb hátizsákunk kényelmes, párnázott, állítható vállpántos. Zipzáras, oldalt zsebes, azért, hogy könnyebben hozzáférhessen a számára fontos apróságokhoz.

 

Az oldaltáska és az övtáska

Összegyűjtöttük egy helyre a menő, divatos, kellemes viseletet biztosító, nagyobb méretű Disney Jégvarázs Mancs Őrjárat oldaltáskákat (ezeknek az anyaga poliészter, tartós és menő) vagy a különleges ismét divatos olyan övtáskákat, amiben a személyes iratokat a pénzt és kulcsok mellett a csajosokban akár egy ajakrúzs, sminkcucc, egy kisebb tükör esetleg néhány kincs is elfér.

 

Hűtőtáska, bevásárló táska

Van, amikor már a bevásárlást, az uzsonnázást is stílussá kell varázsolni, hiszen bármikor találkozhatunk egy ismerőssel, barátnővel: egyébként is sokkal divatosabb egy Disney Minnie Thermo uzsonnás táska vagy egy Hot Wheels uzsonnás doboz, mint a zacskóban cipelt becsomagolt szendvics. A bevásárlótáskáink környezettudatosak, sokszor használhatóak, moshatók és strapabírók.