Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Lakástextil

Hisszük, hogy egy gyerekszobába nem feltétlen az egyszínű, a komor, az unalmas lakástextilek valók, hanem nyugodtan kísérletezhetsz színekkel, kedvenc mesefigurákkal, mesehősökkel. A gyerekszobában levő lakástextil lehet feltűnő, színes, mintás, összeillhetnek egymással, vagy okozhatnak káoszt. Tudjuk, hogy gyerekek, tudjuk, hogy kamaszok éppen ezért hagyjuk, hogy felépítsék a saját birodalmukat. Ismerd meg a lenyűgöző lakástextil kínálatunkat.

Gyerek ágynemű

A gyerek ágynemű sokkal több, mint egyszerű ágynemű: könnyű álmot ígér, minden éjszakát varázslatossá tesz éppen azzal, hogy tetszik neki, hogy az övé. Hogy jó hozzábújni, ránézni, elbújni vele a világ elől. A licenszes ágyneműink a mesevilágba repítenek. A Harry Potteres ágynemű, a Lego ágynemű, a Bing ágyneműhuzat, a Pokémonos mind mind feltűnő, kedves és lehet a szoba dísze. Az ovis ágynemű az óvodai pihentető alvás záloga. Mivel tudjuk, hogy számukra fontosak a mesehősök ezért találsz nálunk Power Rangers ovis ágyneműt, Mancs őrjáratos ovis ágyneműt és akár Disney-s ovis ágyneműt is. A nem licencelt ágyneműinket már kifejezetten a nagyobbaknak készítettük: van köztük vad, izgalmas, lenyűgöző és kedves is fiúknak és lányoknak külön. Emellett hatalmas lepedőkínálattal (mi úgy írtuk, hogy kicsit olyan, mint Gombóc Artúr csokijai, mindenféle van) is várunk. Természetesen minden ágyneműnk, lepedőnk strapabíró, többször mosható és tartós)

 

Takarók

Tudjuk, hogy fontos. Tudjuk, hogy az ágyon marad, tudjuk, hogy hozzábújós, világ elől elbújós, fejrehúzós, ezért úgy készítettük, hogy imádja majd. Válaszd bármelyik takarónkat (a Fortnite-ost, a lovast a kutyásat, az Xboxosat) egy szuper minőségű polár takarót választasz, olyat amelyik tökéletesen illik majd hozzá.

 

Párna, párnahuzat

Szerintünk egy párna sokkal több, mint egy párna. Lehet dísz, lehet önkifejezési eszköz, lehet egy üzenet a világnak a személyiségéről, lehet egy cuki emlék vagy bármi más is. De legfőképpen egy párna lehet mindenféle. Éppen ezért találsz a kínálatunkban nyakpárna huzatot, formapárnát, díszpárnát, vagy csak külön párnahuzatot. Nézd meg a kínálatunkat imádni fogod!

 

Gyerek törölköző

Dobd fel a fürdést – akár minden nap – egy neki tetsző, olyan törölközővel, amit szívesen használ. A pamut fürdőlepedőink között megtalálod a legcukibb állatosokat, a vagány tűzoltósat, a csajosat és a pasisat is. Válaszd bármelyiket is egyben abban biztosan megegyeznek, hogy nedvszínóak, melegek kellemes a tapintásuk időtállóak és vagányak.

 

Arctörlő, kéztörlő

Minden arc- és kéztörlőnk egy pihepuha varázs, pamut, mely azonnal felitatja a vizet. Többféle méretben és aranyos uniszex, cuki kislányos és pasis nyomott mintával is elérhetőek. Ismerd meg őket (és fedezd fel a mágikus kéztörlőnk titkát is)

 

Poncsó

Nem mindenki szereti és tartja praktikusnak a poncsót, de csak képzeld el, hogy egy szuper vidám Unikornisos, Disney hercegnős poncsóban érkezik, vagy ebbe bugyolálva várja, hogy újra bemehessen a tengerbe, a Balatonba, a medencébe. Felejts el mindent, amit a poncsóról gondoltál és nézd meg a kínálatunkat.