Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
340 Ft - 4 320 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Gyerek sapka, sál, kesztyű

Arra gondoltunk, hogy egy sálnak, egy sapkának egy gyerekkesztyűnek nem feltétlen kell unalmasnak, funkcionálisnak lenni, ezért készítünk vidám, cuki, olyan darabokat, amelyeket a gyerekek (legyenek lányok vagy fiúk) szívesen hordanak, amiben jól érzik magukat.
Ismerd meg a különleges Mancs Őrjáratos, a pasis Harry Potteres sapkákat és szetteket.
Legyen a tél is vidám!


178termék 130
178termék 130

Már nem csak a tél elengedhetetlen kiegészítői


Emlékszel még a csősapkára? Az usankára, vagy a kabát szárába varrt csúnya, ormótlan kesztyűre? Az ugyanolyan sapkákra, a nagymama háromméteres sáljára? Kétségtelen, hogy régen úgy tekintettünk a sapkára, a sálra és a kesztyűre, mint a tél elengedhetetlen kiegészítőire, nem mindig szerettük őket. Valami azonban megváltozott: ma már a divat részei. Sokkal könnyebben veszed rá a lányodat a sapkára, ha egy Disney-s szettet vagy egy Jégvarázs sapkát (bár nekünk a Skye-os a személyes kedvencünk) vehet fel és a srácodnak sem ciki egy Sam tűzoltós kesztyű, egy Playstationos sapka, vagy egy Bosszúállók szett.

 

Kesztyűk, sapkák sálak kislányoknak

Összeszedtük minden bátorságunkat és tudásunkat azért, hogy olyan szuper sapkával, szettekkel lepjük meg a lányodat, amit szívesen hord majd, amelyik van elég meleg és divatos ahhoz, hogy menő legyen benne, miközben megvédik a hajukat, kezüket és a nyakukat az időjárás viszontagságaitól. Így készült el a színes, vidám, szuper Disney jégvarázs sapkánk, a Minnie egeres szettünk, az igazán csajos színben beszerezhető kesztyűink vagy akár a jópofa Én kicsi pónim szettek. Bár minden nálunk kapható kislány sapka, sál, kesztyű vidám, élénk színű, és a kedvenc hősével, mesefigurájával nyomott, a legfontosabb az, hogy szeretettel és törődéssel készítettük.

 

Kesztyűk, sapkák sálak kisfiúknak

Szülők vagyunk, tudjuk, hogy „eleve ciki”, ha egy srác sapkát visel, hát még ha sálat. A kesztyűt pedig tényleg legszívesebben csak akkor veszik fel, ha vörösre fagyott a kezük. Éppen ezen változtatunk, mert bár kemény férfiak ők, szükségük van a gyengéd törődésre a hideg elleni védelemre: erre pedig az a megoldás, hogy a kiegészítőik „pasisak”. Éppen ezért készítünk pasis sapkákat, sálakat és kesztyűket. Pókemberes, Minyonos sapka mellett különleges Pókember kesztyűkkel is le tudod nyűgözni a gyerekedet úgy, hogy ezeket garantáltan viselni fogja.

Védd meg őt stílusosan a hidegtől, lepd meg egy lenyűgözően csajos, vagy egy kemény kispasis sapkával, szettel. Ismerd meg a kínálatunkat most!