Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
310 Ft - 11 970 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Gyerek ékszer

A gyerekek - különösen a kislányok - imádnak öltözködni, és nem telik el sok idő, mire elkezdenek érdeklődni az ékszerek iránt, sőt, még azt is kérik, hogy vegyél nekik sajátot, hiszen az ékszerek számukra is a divat, a szépség apró csodái. Az ékszer kategóriánk azért hatalmas és szerteágazó mert hisszük, hogy minden kislánynak (épp úgy ahogy minden nőnek) saját ékszerekre van szüksége! Ezért összegyűjtöttük a legszebbeket, a legérdekesebbeket a legcukibbakat: neked már csak választanod kell!


556termék 130
556termék 130

Fontosak a gyerek ékszerek

A világ különböző kultúráiban a szülők már fiatal koruktól kezdve ékszerekkel halmozzák el a gyermekeiket. Legtöbben nem csak kulturális vagy vallási, hanem személyes okokból is szívesen vásárolunk ékszert gyermekeinknek, például születésnapokra ünnepekre, vagy egyszerűen csak azért, mert csodásan festenek benne.

Nem szabad azonban túlzásba esni, oda kell figyelni a biztonságra. Egy néhány hónapos, 1-2 éves gyereknek még mi magunk sem ajánljuk az ékszert, hiszen kárt tehetnek vele magukban, okozhatnak kellemetlen pillanatokat is. A legjobb megoldás, ha akkor veszel neki ékszert, amikor már elmúlt hat-hét éves. Ilyenkor már jobban tudják, hogyan kell bánni a holmijukkal, és képesek szólni, ha valami kellemetlen, ha nem tetszik, vagy bajba kerülnek a csecsebecse miatt.

 

Ékszerek gyerekeknek: a gyerek karkötők

A Netbolt kínálatában számtalan lenyűgöző, csodás, olyan ékszert találsz, amit, ha visel még ragyogóbb még édesebb és még csinibb lesz. A Disney Jégvarázs karkötők (vagy bármilyen más karkötő) szuperül mutat a pici gyerekkézen, kiemeli azt és ráirányítja már most a figyelmet. Az ilyen karkötők olyan divatosak, mint anyáé: charmokkal telik, jelekkel és szimbólumokkal, különlegesen finom kialakításúak és megkapó a dizájnjuk. A gyerek karkötő remek ajándékötlet is lehet, akár a saját lányodnak akár egy partyra: különféle méretben (akár állíthatóan is) és egymástól eltérő színben, anyaggal készültek.

A hajkiegészítő és ékszerszettek a csodás egységet kínálják, hiszen az egyes darabokat úgy terveztük, hogy kiegészítsék egymást, illjenek egymáshoz. Egy ilyen szettel egyszerre van meg a haj- és az ékszer is.

 

Ékszerek gyerekeknek: a gyerek nyakláncok

A gyerek nyakláncokat valóban csak 7-8 éves kortól ajánljuk és a biztonság kedvéért este mindenképpen vedd le róla. Ezek az ékszerek strapabíróak, nem szakadnak el, biztonságosak, de direkt úgy készülnek, hogy ne okozhassanak kárt a gyerekedben. A gyerek nyakláncok már már olyanok mint a felnőttek: éppúgy megtalálsz bennük minden színt (a rose goldtól az aranyon át az ezüstig) mint a felnőttekében, miközben különlegességük, hogy akár feltűnő köves, és egyszerűbb mintával, megoldásokkal is megvásárolhatod őket. Ha szeretnéd kecsesek és elegánsak, de választhatsz egy kissé feltűnőbbet is. Bármelyiket is választod egy csodaszép nyaklánc vagy karkötő életre szóló emlék lehet.

Ismerd meg a gyerek ékszer kínálatunkat és lepd meg őt egy kis csillogással.