A megrendeléseket 1 munkanapon belül indítjuk, akár 30.000 Ft felett ingyenes szállítással!

Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
H-P: 10:00 - 15:00

Szűrés
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Ruha szett, melegítő

A gyerekeknek is van kedvenc ruhájuk, pont olyan fontos nekik a divat és éppúgy szeretnek, menők lenni, mint te, vagy bárki más. Ebben a kategóriában azokat a ruhaszetteket, szetteket és melegítőket gyűjtöttük össze, amelyeket figyelemre méltónak tartunk és nekik is lehetőséget ad arra, hogy ne csak cukik legyenek, hanem jól érezzék magukat és kifejezhessék önmagukat.

 

Ruhaszettek lányoknak

Felmérések szerint a kislányokat már 4-5 éves korukban elkezdi érdekelni a divat: már akkor határozott elképzeléseik vannak arról, mit szeretnének viselni. Általában ezek a mesehősös, karakteres, olyan ruhák, amelyeken levő nyomatokkal azonosulni tudnak. Ez lehet a választás első és legfontosabb szempontja: ránézésre melyik tetszik neki, mit gondol, melyik áll jól (általában nem tévednek). Ha ezen kívül a méret pontos – mi azt is jelöljük, hogy milyen magas kislányra jó a ruhaszett és azt is, hogy átlag hány évesekre való – nincs más amire oda kell figyelned hiszen minden ruhaszettünk könnyen mosható és vasalható és kényelmes, strapabíró legyen kisbaba overall vagy kicsit nagyobb lányoknak készült Minnies, Katicabogaras vagy Mancs őrjáratos szett.

 

Melegítők lányoknak és fiúknak

Nem is vesszük észre, de amikor a gyerekünk melegítőt választ alaposan átgondolja előtte a döntését: egyszerre szeretné, ha kényelmes lenne, ha „azonosulni” tudna a melegítőn levő mesehőssel, kedves figurával miközben figyel a menőségi faktorra és pontosan tudja, hogy miért éppen azt választotta. A lányka és a fiú melegítőink is strapabíró anyagból készülnek, nem eresztik a színüket, könnyen moshatóak és akár külön-külön is viselhetőek, neked már semmi dolgod nincsen. Hagyd, hogy eldöntse melyik tetszik neki a legjobban: a lányos Katicabogaras, Disney Jégvarázsos, bármelyik uniszex vagy a fiús Bosszúállós, Harry Potteres.

Válaszd bármelyik ruhaszettünket vagy melegítőnket is, biztos lehetsz benne, hogy tökéletes minőségű, az egyik kedvencévé fog válni. Ismerd meg a ruhaszetteket és a melegítőinket és válaszd ki a számára tökéleteset!


92termék 130
92termék 130