A megrendeléseket 1 munkanapon belül indítjuk, akár 30.000 Ft felett ingyenes szállítással!

Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
H-P: 10:00 - 15:00

Szűrés
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Lámpa

Összegyűjtöttük egy helyre azokat a csodás gyermeklámpáinkat, amelyek éjszaka elűzik a sötétséget, nappal pedig játékos és izgalmas kiegészítői lehetnek a szobának. A Peppa malac lámpa, a LOL Surprize lámpa, a Fortnite lámpa nem csak divatos, hanem energiatakarékos és biztonságos is: minden lámpánk LED ezért szinte elenyésző a fogyasztásuk, a fényforrásuk használat közben is hideg marad, így biztonságosak.


58termék 130
58termék 130

Többféle lámpa több feladatra

Minden olyan lámpát megtalálsz a kínálatunkban amire szükségetek lehet. Az éjjeli lámpa segít majd elaludni, egy kevés fényt varázsol a szobába így nem válik ismertlenné a sötétben minden, ami napközben ismerős volt. Néhány változatuk kivetítik a kedvenc figurát a falra vagy lágy jelzőfényt nyújtanak a sötétben. A 3D-s lámpáink előnye, hogy időzíthető a kikapcsolásuk, 15 perc múlva (ha szeretnéd) kikapcsolnak, ezzel is elkerülik a felesleges fogyasztást és nem fognak egész éjszaka – akár zavaróan is – világítani. Vannak elemmel működő és árammal működő típusok is.

A gyerek elemlámpák szuper játékok bújócskához, felfedezéshez vagy egy pici esti játékhoz. Mindnek kellemes fénye van, sokáig bírják az elemmel és legtöbbük mesefigurás: van a kínálatunkban Bosszúállók LED elemlámpa, Disney elemlámpa, Disney Minnie-s (lányos) elemlámpa vagy akár Shimmer és Shine éjszakai fényű lámpa is.

A kivetítő lámpa különlegessége az, hogy egyszerre éjjeli fények és vetítik ki a kedvenc mesefigurákat. Nem csak a legkisebbekre gondoltunk, egy Flamingós éjjeli lámpa vagy egy Unikornisos éjjeli lámpa szuper kiegészítője lehet egy kicsit nagyobb lány szobájának is.

Külön gyűjtöttük össze a LED lámpákat. Vegyesen mert itt az a fontos, hogy a fényforrás LED legyen. A LED lámpáink között találsz kivetítőset, asztalit, fiú Led lámpát, kislányos LED lámpát, Disney Hercegnős vagy Minnies LED lámpát is.

A nálunk található lámpáknál arra is figyeltünk, hogy ne éles fehér fénnyel világítsanak, hiszen az akár bántó is lehet: a lágy, selymes fényükkel lenyűgözően barátságos körülményeket teremthetnek majd a gyerekszobában, csodásan lággyá varázsolják majd a színeket és a formákat éjszaka is.

Ismerd meg a különböző gyereklámpa kínálatunkat és szerezd meg azt amelyik a legjobban tetszik neki amelyik feldobná a szobáját.