Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Ékszertartó

Minden kislány álma – és minden anyuka szeretné – hogy az ékszereit a csecsebecséket ne veszítse el, egy helyen tarthassa: ezért van szüksége ékszerdobozra, amiben mindig megtalálja. Összegyűjtöttünk neked pár ékszeres dobozt, amivel meglepheted és amivel megtaníthatod neki azt is, hogyan kell rendszerezni az ékszereket.


1termék 11
1termék 11

Erre figyelj az ékszertartónál

Nem adunk tippeket, hogyan válaszd ki, hiszen tudod. Választhatsz olyan egyszerű dobozt, amiben fakkokban, vagy akár ömlesztve tárolhatod a különböző ékszereket éppúgy, mint igazán nőcist, olyat, ahol egy tükör mellé lehet stílusosan és látványosan felakasztani.

Bármelyiket is teszed vannak szabályok, amiket érdemes megtanítani lányodnak: mindig minden gyermekékszert száraz és tiszta helyen kell tárolni. A nedvesség károsíthatja a finom és különös ékszereket. Az ékszertároló lehet egy tényleges ékszerdoboz vagy tok, amely puha anyaggal van kibélelve, és amelynek több része is lehet a különböző ékszerek elhelyezésére.

Az ékszeres dobozok lehetővé teszik, hogy jobban átlássa a gyűjteményét. Ami még ennél is fontosabb, az, hogy úgy rendszerezheti az ékszereket, hogy azok valami alapján elkülönüljenek: szín, méret, funkciók. Éppen elképzelhető, hogy érdemes akár több ékszeres dobozt is beszerezned.

Érdekesség, hogy az ékszertartó doboz nem újdonság. Még 1796-ban Antoine Favre svájci órásmester találta fel, azóta elterjedt, hiszen szinte minden egyes nőnek vannak – olyan – ékszerei, amiket nagy becsben tart ezért dobozban tárolja óvva ezzel a környezeti hatásoktól és attól, hogy elvesszen.

Ismerd meg a gyerek ékszerdoboz kínálatunkat és szerezd meg neki akár most, azt amelyik stílusában hozzá illik: tartsa külön az értékes ékszereit.