Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
620 Ft - 3 040 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Gyerek baseball sapka

Mi lehet menőbb, mint a megszokott, unalmas, akár az ő korában cikinek tartott sapka helyett egy szuper divatos, könnyű viseletű a kedvenc játékáról, mesehőséről mintázott Minecraft-os, Disney Minnie-s, Pókemberes. akár Harry Potteres, vagy Bing-es baseball sapka amelyik még szemébe sütő naptól is védi? Ismerd meg a baseball sapka kínálatunkat!

 

Így válassz baseball sapkát

Mondhatnád, hogy semmi sem könnyebb annál, mint kiválasztani a baseball sapkát, de ez nem feltétlen igaz. Amikor Ehrhardt Koch 1920-ban megalapította a New Era márkát, a kalapipar megújítására törekedett, fogalma sem volt, hogy egy új ruhadarabot talál ki a baseball sapkát, ami egy ideig a szubkultúra része volt mára a mindennapos viseletünkké.

A baseball sapka választáskor a legelső, amit el kell döntened, hogy melyik fajta sapka áll neked / neki jól hiszen hat különböző típusa is van. Ha kiválasztottad melyik tetszik akkor a következő a méret: bár állítható fontos, hogy kényelmes legyen. Oké, jöhet, hogy melyik mesehősös, játékos tetszik: ez is fontos, mert segítheti a döntésben.

Persze érdemes azt is átgondolni mikor és mihez viseli majd a sapkát: persze, hogy az oviba vagy a suliba, de ha a kedvenc darabjává válik (mivel a baseball sapka nyáron is hordható) azért egy pillanatig gondolkodjunk el, mi mindenhez áll majd jól.

 

A baseball sapka előnyei

A baseball sapkák nemcsak stílusosak, és lehetővé teszik, hogy a gyereked megmutathassa az ízlését, vagy képviselje kedvenc mesehősét, játékát, márkáját, hanem számos más előnyük is van, amire talán nem is számítottál. Például nagyon praktikus, ha éppen nem volt kedve törődni a hajával, vagy nincs ideje beállítani. Persze a divaton és a „takaráson” kívül számtalan előnye van. A simlédere, megvédheti az arcát és a szemét a nap káros UV-A és UV-B sugaraitól és a napszúrástól: a baseball sapkák blokkolják a napsugarak egy részét, segítenek alacsonyan tartani és szabályozni a testhőmérsékletedet így nem veszít hőt. Egyébként nemcsak a naptól véd, hanem a fejbőrét is megvédi a hidegtől, az esőtől és a széltől, a haját pedig az időjárás körülményeitől.

 

Ilyen basaball sapkáink vannak

Strapabírók, szuper anyagból készültek, a legcukibb mesehősösek, izgalmas játékosak, többféle méretűek és ami az egészben a legjobb, hogy bármelyiket is választjátok a menőség klassz érzését nyújtod számára. Ismerd meg őket és válasszátok ki a legmenőbbet!


156termék 130
156termék 130