Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
2 610 Ft - 10 420 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Gyerek karóra, falióra

Csodálatos, színes, könnyen leolvasható, kedves, a kedvenc mesehősös órákat gyűjtöttünk most egy helyre azért, hogy büszkén viselhesse, hogy könnyen megtanulja rajta az időt miközben stílusos is egyben. Néha – azért, hogy tényleg kimaxoljuk a lehetőségeket – lenyűgöző ékszerszettben vagy kedves naplós szettben is kínáljuk őket. A legtöbb óránk digitális ezért könnyen leolvasható és a pici csuklókra terveztük.


59termék 130
59termék 130

Ennyire fontos az óra

Az első óra lehet meghatározó élmény is. Nekem egy digitális gyermekórám volt. Lengyelországban utaztam – emlékszem a 27-es villamoson Varsóban – amikor a csodaszép szőke kislány rámutatott, hogy mondjam el mennyi az idő. Elmondani nem tudtam, de mutattam, a mosolya a mai napig elkísér.

 

Ilyen órák léteznek

Bár a funkciójuk szerint hasonlóak, mégsem ugyanolyan gyermekórák léteznek, mint felnőttek. A karórák (melyeket éppúgy a csuklójukon viselnek, mint te) inkább vidámak, kedvesek és öltöztetnek. A különböző faliórák – ilyenek a Mancs őrjáratos faliórák vagy a Peppa malacos falióra mellett a Disney-s faliórák - nem csak a kedvenc mesehősüket varázsolják a szobába, hanem divatosak is. Találsz gyerek karórát szettben is: szupercukik, kellemesek, különlegesek: van olyan amelyiknek például a szíja színezhető, ezért akár kreatív, egyedi órája is lehet!

A projektoros karórák előnye, hogy egyben játékok is: nagy móka a pontos időt kivetíteni a falra és ott is látni: játszva könnyebb megtanulni a pontos időt.

 

Így válaszd ki a karórát

A legfontosabb, hogy digitális vagy analóg legyen az óra. A digitális előnye az, hogy nem téved majd a leolvasásban: a kisebbeknek különösen hasznos ez. Az analóg órák a nagyobb gyerekeknek valók (persze, ők is viselhetnek digitálisat), hiszen ők már magabiztosabban le tudják olvasni az aktuális időt. Van néhány olyan modellünk, amelyiknek extra tulajdonságai vannak: világítanak (ez lehet döntő szempont) ahogy az is ha kislányos (például olyan Hercegnők Digitális karóra + színezhető óraszíj szettet választasz, ahol a digitális karóra mellé egy színezhető óraszíj és néhány filctoll is jár, és lehetőséget ad a kreativitásra). A kisfiús karórák egyébként színükben is eltérnek a kislányosoktól, hiszen „pasisabb” színűek. A karóra szettek (akár csodaszép csajos karkötőkkel) egy szuper választás lehet.

Minden órát a pici csuklójukra terveztünk ezért nem lesz nagy, nem zavarja őket és könnyen leolvashatják róla a pontos időt. (Az órákban az elem évekig bírja).

Érdemes átgondolni a szíjat: van szövegszíjas és műanyag szíjas óránk is, azt válaszd amelyik szerinted kellemesebb lehet számára.

Faliórát akkor érdemes választanod, ha külön szobája van. Könnyedén – akár már egy szöggel, hiszen kerek - fel tudod szögelni a falra és máris tudja a szobájában is, hogy mennyi az idő. Olyan méretűre terveztük amelyik kompakt. Biztos, hogy felfér akár az ajtó fölé is, jól látszik, hiszen 25 centis átmérőjűek jellemzően.

Ismerd meg a rendkívül izgalmas gyerekóra választékunkat és vedd meg neki azt az órát amelyikre vágyik, vagy amelyiket éppen imádnivalóan divatosnak tart.

Neked hány darab karórád van? Akár már 2000 forinttól vehetsz neki egy szuper divatosat, ezért, ha többet szeretne ne hezitálj, csapj le rá, hiszen neked is több van!