Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
770 Ft - 5 200 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Szendvicsdoboz

Szupercuki állatos, Bosszúállós, Minecraft-os, Harry Potteres, vagy akár Disney Jégvarázsos: összegyűjtöttük a legszebb, legmenőbb és legjobb szendvicsdobozainkat. Így nem csak trendi lesz a suliban, hanem egészséges, törődő ételeket is csomagolhatsz neki. Ismerd meg a szendvicsdobozainkat.

 

Mire való a szendvicsdoboz?

Csomagoljak egy kevés ebédet? Jöhet egy szenzációs uzsonna, egy kevés nasi az órák közben? A szendvicsdoboz pontosan az, aminek látszik: ételt tudsz belerakni (nem tudjuk miért éppen szendvicsdoboznak hívják), ha kell megmikrózhatod és frissen tartja a bele rakott finomságokat. Tökéletes neked munkába (már ha bevállalod, hogy Disney Minnie, Jégvarázsos, netán Tündérhercegnős vagy Pókemberes dobozban viszel ételt) vagy a gyerekednek, aki szupermenő lesz vele.

 

A szendvicsdoboz előnyei

Számtalan előnye van a szendvicsdoboznak: egyrészt rengeteg pénzt tudsz megtakarítani, ha nem az iskolai büfében kapható túlárazott termékeket veszi meg ha éhes. Csökkentheted vele az ökológiai lábnyomod: egy szendvicsdobozt akár 8 éven keresztül is vihet magával. Kontrollálhatod, hogy mit raksz bele, ezért egészséges és a kedvenc ételeivel kényeztetheted (na és persze egy kevés egészséges nasi is belefért). A legtöbb szendvicsdoboz vagy külön rekeszekből áll (így mindbe mást tehetsz) vagy jár hozzá hozzá illő evőeszköz is. Bármikor, bárhol használhatja amikor megéhezik. Előnye, hogy légmentesen és tökéletesen záródik ezért frissen tartja azt, amit beleraksz és nem fog kiborulni.

 

Így válaszd ki

Nem kell aggódnod attól, hogy műanyag, hiszen nem tartalmaz BPA-t. A festett része nem kopik könnyen és az sem tartalmaz egészségtelen összetevőket. A választásnál azt kell eldöntened, hogy melyik stílusút szeretnéd, melyik a kedvenc mesehőse és melyiknek örülne a legjobban, illetve azt, hogy általában mit szeretnél majd belerakni: ettől függhet a mérete.

Ismerd meg a szuper szendvicsdobozainkat és válaszd ki azt amelyiknek a legjobban örülne.


79termék 130
79termék 130