A megrendeléseket 1 munkanapon belül indítjuk, akár 30.000 Ft felett ingyenes szállítással!

Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
H-P: 10:00 - 15:00

Szűrés
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Zokni

Gondoltad volna, hogy a gyerekzokninak is van divatja és ami régen ciki volt az most újra menő lett (még a felnőttek körében is): újra eljött a jópofa, az önkifejezős, a fura, a különleges, a vidám zoknik ideje. A mi kínálatunkban is találsz szuper kislányos Disney Jégvarázsos zoknikat, Disney Verdás zoknikat éppúgy, mint cuki LOL babás zoknikat vagy Peppa Malacosat. Nézd meg milyen szuper zoknijaink vannak és lepd meg őt a kedvencével!


309termék 130
309termék 130

Így válaszd ki a zokniját

Bár lehet, hogy sokkal több energiát fektetsz a legjobb cipő kiválasztásába, vagy egy kedves szuper felsőbe, egy pasis pulcsiba, a megfelelő zokni kiválasztása ugyanolyan fontos. Zokniszakértők vagyunk, tudjuk, hogy a tökéletes gyerekzokni nem csak kedves, szép, hanem védi a lábakat, és még kényelmesebbé teszi a cipőjük viselését. Íme, mire figyelj oda amikor kiválasztod.

A megfelelő zokni kiválasztása a tökéletes méret megtalálásával kezdődik, hiszen, ha kényelmetlenül érzi magát a zokniban (nyomja, vagy épp nagy rá) akkor a cipő is kényelmetlenné válhat, ez pedig akaratlanul, véletlenül is akadályozhatja a mozgásban. Pont a jó méretű zoknit kell kiválasztani: de hogyan tedd, ha tól-ig méretek vannak? A trükk az összetevő. A mi zoknijaink legalább 70% pamutot tartalmaznak, így kényelmesek, nem izzad a lábuk, de picit idomulnak az elasztán miatt. Így, ha a kislányodnak csak 24-es a lába, de szeretne egy LOL Suprize-os olyan zoknit, amin 23-26-ot látsz, jó lesz rá.

Nálunk fontos az ár: a nálunk látott árak legtöbbször egy csomag zoknira vonatkoznak. Ami azt jelenti, hogy ha Peppa malacos gyerekzokni (ráadásul 3 mintával) vagy a Bosszúállók gyerek zokni esetleg a Disney Mickey egeres zoknik ára 3-as csomagra vonatkozik. Ez fontos, nehogy félreértsd.

 

Ne legyen kettő ugyanolyan: végtelen a fantáziánk!

Ugye te sem szeretnéd azt, hogy a gyerekednek legyen 15 pár ugyanolyan fekete zoknija (elég, ha a férfiak így gondolkodnak). Nos, mi sem, ezért készítettünk minden csomag zokninkat különböző mintával. Nézd csak meg, bármelyiket csomagot is választod (akár a Mickey egereset, a cuki LOL babásat, Peppa Pig, Peppa malac Gyerek zoknit, vagy Disney Verdás gyerek zoknit) mindhárom máshogy néz majd ki. Így nehéz lesz eldönteni, hogy aznap éppen melyiket viselje, de egyben jó móka is, és változatos.

Merülj el a mintás gyerekzokni kínálatunkban és válaszd a neki legjobban tetszőt. Imádni fogja, ahogy a kellemes szupertartós zoknin a kedvenc skinje, karaktere vagy meséje van!