Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
380 Ft - 640 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Tányéralátét

Szenzációs tányéralátétek akár szülinapi bulihoz is

 

Összegyűjtöttük egy helyre a legmenőbb, a leglátványosabb buli kiegészítőket: a különböző színes tényéralátéteket mellyel nem csak megvédheted a berendezésedet (és a saját tányérjaidat), hanem csodás terítékeket is hozhatsz létre. Nézz szét és szerezd be a neked megfelelőt.

 

A party előtt

 

Egy gyerekparty költségvetése éppen úgy elszállhat mint egy vacsoráé vagy akár koncerté, ezért mielőtt meghívod a gyerekeket magadhoz bulizni át kell gondolnod, hogy mennyien lesznek (és nagyjából 1,5 szer annyi szettel készülni) fontos az ital, a torta mennyisége, a szettek száma (úgyis elveszik, elszakad, használt) és ma már arra is illik odafigyelni, hogy kié a party és milyen tányérok, poharak illenek hozzá (Sőt, ha extra tudatos és különösen zöld vagy, akkor még egészen a szívószálig el kell jutnod). Fontos, hogy a tányéralátét meg fogja megvédi a bútorokat az esetleges balesetektől, mert „tapad” az asztal felületére, így nem sok gyereknek lesz kedve magával vinni: ez pedig a rend egyik záloga.

 

A party kiegészítői

 

A legfontosabb party kielégítő a tányéralátét. Ennek egyrészt funkcionális az oka (hiszen mindenki kiválaszthatja a kedvencét, amelyet majd az asztalon tart és mindig vissza-vissza tud térni ugyanoda), másrészt műanyag, így biztosan nem történik semmiféle baleset. A nálunk kapható tányéralátétek között találsz kisebbekben valót (például a kedves Bing nyuszisat), különböző Minecraft témásat (még Creeperest is) de Disney-st is a lányoknak, cuki Mickey egereset mindenkinek, Peppa Malacost vagy vidám Minnie egereset. A tányéralátétek nem csak kedvesek és közel állnak a szívükhöz, hanem egy referenciapont is: azt jelöli hol ültek.
Ma már hazánkban is divat az úgynevezett „kilépő ajándék”, amit a megajándékozott ad: lehet ez akár a saját party kiegészítője, a tányéralátétje. Ismerd meg a kedves tányéralátét kínálatunkat és válaszd ki azt amelyik a legjobban tetszik majd a gyereknek és legszebben illik a bulihoz. (Természetesen mosható, nem törik, később is felhasználható)
Ismerd meg a megoldásokat és dobd fel a partyt.


68termék 130
68termék 130