Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Tolltartó

A tolltartók – igaz leginkább hazánkban – az iskola egyik alapfelszerelése. Éppen ezért összegyűjtöttünk szinte mindenfélét: a kínálatunkban találsz Barbies, Mancs őrjáratos vagy Sonicos tolltartót, vannak emeletes tolltartóink és ami talán a legkülönlegesebb: töltetlen és töltött is.
Ismerd meg a különböző tolltartóinkat!

Töltött tolltartó

A töltött tolltartóink különlegessége, hogy legalább kettő, de akár 3 emeletesek is lehetnek. Mindegyik tolltartót berendeztünk, feltöltöttük a legmenőbb, könnyen hegyezhető, jó minőségű színes ceruzákkal, radírokkal és vonalzókkal, mindennel amire szüksége lehet az iskolában ahhoz, hogy minden feladatot el tudjon végezni. Így neked ezzel már nem kell foglalkozni és koncentrálhatsz arra, hogy melyik a kedvence: a Barbie, a fiúsabb Spongyabob, a Jégvarázsos vagy Verdás tolltartó.

 

Töltetlen tolltartó

Ha töltetlen tolltartót választasz megvan a lehetőségetek arra, hogy magatok rendezzétek be, ti válasszátok ki a cerkákat, radírokat. A töltetlen tolltartók előnye, hogy már „nagyfiúsabbak, nagylányosabbak”, bár még mindig találsz cuki Mancs őrjáratos, jópofa Hot Wheelseset, pasis Verdásat vagy lenyűgözően aranyos Barbie-sat, de ezek egy része inkább neszesszerre hasonlít, így már a nagyobbaknak való menő, vagány cuccok. Természetesen találsz egyemeletes és kétemeletes hagyományosat is: közös jellemzőjük, hogy ezeknek a tolltartóknak a belsejében két kihajtható fül található, ezeken lehet a sok-sok ceruzát, filctollat, radírt a gumis fülecskék segítségével elrendezni. Úgy alakítottuk ki, hogy mindennek meglegyen benne a helye.

 

Neszesszer

Különleges kategória a neszesszer, mert találsz benne menő neszesszer tolltartókat: az emojis feltűnőtől, a cuki Hello Kittysen át a Disney Mickey egeresig éppúgy, mint akár Tukános tisztasági csomagot vagy Disney Hercegnő haj kiegészítő + neszesszer táskát (benne csodás hajcsattal, gyűrűvel, hajgumival), amelyik már egy lépés a kislányból a nő felé.

Ismerd meg a töltött és a töltetlen tolltartóinkat, a kislányok kedvencét a neszesszereket és válaszd ki azt amelyikre valóban vágyik, amelyikkel valóban öröm lesz minden iskolai pillanat!