Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
1 140 Ft - 7 120 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Tornazsák

A mágikus tornazsák


Ohh, ha a tornazsákok beszélni tudnának: a hetekig benne hagyott cipőkről, a „ma nincs tesink, itthon hagyom” ötletekről: valószínűleg a legfurább iskolai sztorijaik lennének. Ma már sokkal gyakrabban van tornaóra, íme, hogyan válaszd ki a tornazsákot és mire figyelj oda.


Mit rejt?


Számtalan dolgot. A megfelelő öltözéket és lábbelit, ami ahhoz szükséges, hogy a gyerek kényelmesen és biztonságosan tornázzon. A laza szabású pólók, rövidnadrágok vagy leggingsek tökéletesek. A túl szűk vagy korlátozó ruházat nem. A megfelelő lábbeli szintén fontos. A gyereknek olyan cipőt kell viselnie, amely kényelmes és megfelelő tapadással rendelkezik. A csúszásmentes talppal ellátott sportcipők jó alternatívát jelentenek a csúszások és esések megelőzésére.
A szandálok és a flip-flopok nem javasoltak, mivel a fizikai tevékenységek során veszélyesek lehetnek. A folyadékpótlás és az edzés utáni feltöltődés kritikus fontosságú a gyermek egészsége és jólléte szempontjából a tesiórák után. Úgyhogy valamilyen finomság és egy vizes palack is kellhet. Ahogy a személyi higiénia alapfelszerelései is.


Hogy válaszd ki?


Két különböző dolgot kell figyelembe venned. Egyrészt a menőségi faktort, tehát azt, hogy olyat válassz amelyik a gyereknek tetszik, amiben menőnek érzi majd magát. A másik az, hogy a fentiek mind beférjenek (egyszer egyszer még akár ennél több ruha is). Ezért fontos lehet a méret és az anyaga is. Ma már a legtöbb tornazsák nem feltétlen a klasszikus hátizsák, többféleképpen is lehet viselni, ezért talán a legkevésbé fontos ez.
Ismerd meg a kínálatunkban megtalálható tornazsákjainkat és válaszd a számára tökéleteset.


51termék 130
51termék 130