Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
100 Ft - 11 970 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret
Szám

Gyereknapi akciók

Paradicsom. Az akciós termékeinkre egyszerűen nincs más szó, hiszen könnyű elveszni az éppen vonzó árú Disney termékekbe, Minecrafots játékokba, lenyűgöző partykellékekben, hogy az eredetinél sokkal kedvezőbb áron juthass hozzá ezekhez a szenzációs darabokhoz. Az összes akciós termékünk tökéletes minőségű és vonatkoznak rá azok a szabályok, melyek a nem akciósra. Ismerd meg őket, merülj el a kínálatban és csapj le rá, remek döntést hozol.

Miért akciósak ezek a termékek?

Felmerülhet benned a kérdés, hogy egy egy játék, egy tolltartó, egy Disney mintás ágynemű vagy egy Harry Potteres remekmű, egy baseball sapka, vagy például egy Disney jégvarázsos szett miért lehet akciós? Mi okunk van arra, hogy kedvezményesebb áron kínáljuk számodra? Több is van, olvasd el, elmondjuk.

Ilyenek az akciós termékek

Szeretnénk őszinték lenni veled: általában két oka van annak, hogy miért lesznek akciósok ezek a lenyűgöző termékek. Vagy azért, mert elszámoltuk magunkat és sokkal többet rendeltünk belőlük, mint kellett volna, ezért inkább alacsonyabb áron kínáljuk számodra, hogy vonzóbb legyen. Vagy éppen ellenkezőleg: azért, mert ezek az utolsó darabok.
Ezért egy helyre gyűjtöttük mindent: például a csodás Disney ágyneműt, a Mancs őrjáratos párnát, Mancs Őrjáratos tolltartót vagy a Harry Potter sapkát netán bármilyen akciós Disney terméket, akciós Minecraft bögrét és úgy kínáljuk számodra.

Csapj le az akciós NETBolt termékekre

Nem akarunk befolyásolni, de ha látsz egy olyan akciós terméket amilyenre éppen vágysz, amit olyan kitűnő ajándéknak gondolsz, amely mosolyt csalhat az arcára: nos, csapj le rá azonnal mert bármikor elfogyhat, és biztos, hogy soha többé nem lesz ilyen áron.
Ezekből a tökéletes de akciós termékekből nincs sok. Hozz gyors döntést és lepd meg őt egy rendkívüli ajándékkal, olyannal amire vágyott.


740termék 130
740termék 130

A megrendeléseket 1 munkanapon belül indítjuk,
akár 30.000 Ft felett ingyenes szállítással!

Válogasson kedvére több, mint
10.000 licensz termékünk közül!