Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
200 Ft - 3 250 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Evőeszköz

Gyönyörű evőeszközök


A Netbolt.eu kínálatában megtalálható evőeszközök, készletek nem csak szépek és nem okoznak egymásnak balesetet vele a gyerekek, hanem akár újrahasznosíthatóak is: csak elteszed és a következő partyn ismét előveszed. Biztonság, szépség és szuper móka.
Ismerd meg az evőeszközeinket.


Evőeszközök partykra


A gyerek szülinapi partik szervezése elég stresszes lehet. Miközben mindegyikünk a lehető legjobb születésnapot szeretné megadni gyermekének, milliónyi dolgot kell megrendeznünk és odafigyelnünk.
Gondolni kell a meghívókra, a helyszínre, a szórakozásra, a party kellékekre a születésnapi tortára…a lista még folytatható. Őszintén szólva, ez egy mini rémálom lehet, különösen akkor, ha a veszélyes evőeszközöket sem hagyjuk ki. Ám eldöntöttük, hogy itt és most azonnal segítünk neked kiválasztani a legjobbat (és odafigyelni arra, hogy mire kell koncentrálnod)Evőszeközök gyermekeknek


Lépésről lépésre haladva az első gond, hogy többféle evőeszközt kell szerezned mert a gyerekek sem szívesen esznek egymáséval. Oké, ha megvan, hagyni kell őket választani: van, aki Elza rajongó, más a Minyonokért van oda, van, aki a Bosszúállókért és biztos, hogy egy-két Minecraft rajongó is. A legjobb, ha hagyod, hogy ők válasszanak. Az evőeszközöket utána érdemes begyűjteni és csak az étkezésre visszaadni, különben műanyag késes gyilkos gyerekek kergetik egymást az otthonodba: ez pedig duplán balesetveszélyes még akkor is, ha különösebb sérülést nem tudnak egymásnak okozni.


Mennyi étellel készülj a partyra?


Egyetlen party sem jó akkor, ha túl hamar elfogynak az ételek és az italok, az pedig pazarlás, hogy rengeteg ital és sütemény marad. De mennyi az ideális? Évek óta tervezünk partykat, azt mondjuk, hogy 1 szendvics + cupcake, 1-2 süti, 0,5 zacskó csipsz 1 szelet pizza és 3-4 deci üdítő több mint elég fejenként. Így érdemes kalkulálni.
Ismerd meg a kitűnő fogású, veszélytelen, a partyk elengedhetetlen kellékét és induljon a zsúr. (A színek segítenek neked abban, hogy megjegyezzék melyik melyiküké és ne legyen belőle vita)


26termék 126
26termék 126