Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
190 Ft - 26 330 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret
Szám

Mancs őrjárat

Nincs olyan kisgyerek, aki ne szeretné Chase, Marshall, Skye (az életem, a repülés szlogent biztosan sokszor hallottad) Rocky és Rubble, na meg persze Zuma, Everest (őt sok kisgyerek emeresztnek érti) kalandjait. Ők a Mancs őrjárat akik mindig megoldanak egy komoly problémát az alvó kisvárosban. Kedves – és végre cseppet sem agresszív - mese szuper karakterekkel.

Minden, ami Mancs őrjárat

Ami a mi életünkben a Star Wars, vagy a Pokemon volt, az a mostani gyerekeknek a Mancs őrjárat, amit szinte minden kigyerek ismer. Egy Mancs őrjáratos meglepetés mindig szuper ötlet akár fiad van, akár lányod. Szerettük volna megkönnyíteni számodra a választást ezért egy helyre gyűjtöttük az összes Mancs őrjáratos szuper meglepetéseket, így el tudod dönteni mivel okozhatnád neki a legnagyobb örömöt: egy Mancs Őrjáratos gyerekhuzattal, egy lenyűgöző Mancs őrjáratos székkel és asztallal vagy egy Mancs őrjáratos Puzzle-val?

Lenyűgöző Mancs őrjáratos meglepetések fiúknak

A Mancs őrjárat egy különleges olyan mese amelyik kislányoknak és kisfiúknak is nagy élményt nyújt, mindkét nem megtalálja benne a kedvencét. Az a tapasztalatunk (persze, ettől te eltérhetsz), hogy a kisfiadat nyugodtan meglepheted egy Mancs Őrjáratos pufi szivaccsal, egy Mancs Őrjáratos puzzle-val (illetve mindjárt néggyel, hiszen 4:1-ben doboz) vagy különböző Mancs Őrjáratos boxerekkel, amiben igazán pasisnak érzi majd magát éppúgy, mint a sapkában, vagy kesztyűszettben (bár ez utóbbi kettő unisex, kislányok kedvence is lehet attól függ melyik figurát választod).

Lenyűgöző Mancs őrjáratos meglepetések lányoknak

Persze, nem csak kisfiúknak, hanem kislányoknak is szuper mancs őrjáratos ötleteink vannak. Ilyen a Mancs Őrjáratos puzzle (mint a fiúknál, csak itt a cuki csajszi kutyusokat kell kirakni) de jópofa ötlet a Mancs őrjáratos kötény, a vagány és csajos táska vagy válltáska, vagy a (mindenképp nézd meg mert elképesztően cuki) Mancs Őrjáratos párna, díszpárna és formapárna, vidám színekben és cuki kutyikkal. És akkor még nem is beszéltünk a mindent vivő tányérelátétről, a cuki úszógumikról, vagy csajos felfújható medencéről vagy a szuperdivatos és szupercsajos Mancs Őrjáratos baseball sapikról.

Mancs őrjáratos csodák mindenkinek

Van a tarsolyunkban néhány olyan Mancs Őrjáratos ötlet is, amelyek unisexek, a kisfiadnak vagy a kislányodnak is káprázatos meglepetés és öröm lehet. Bármelyik Mancs Őrjáratos bútorunk vagy szuper ágyneműhuzatunk tetszhet akár kisfiúnak akár kislánynak, ahogy a díszpárnák, poharak és akár esernyők is.
lepd meg őt remek kutyis ajándékkal, imádni fogja őket és téged is, hiszen tőled kapta a kedvencét.


879termék 130
879termék 130