A megrendeléseket 1 munkanapon belül indítjuk, akár 30.000 Ft felett ingyenes szállítással!

Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
H-P: 10:00 - 15:00

Szűrés
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Bing

Talán soha nem volt még annyira cuki, édes figura, mint a lenyűgöző de makacs Bing nyuszi, az ovisok egyik kedvence. Egy kedves, stílusos, személyiségéhez illő, a kedvenc nyusziját ábrázoló menő Binges ajándéknak minden kisgyerek örülni fog majd. Okozz neki hatalmas meglepetést a pihepuha Bing ruhákkal, párnákkal és csalj mosolyt az arcára.

Bing nyuszi a pólók sztárja

Kétségtelen, hogy Bing nyuszi a ruhák sztárja hiszen épp olyan kedvesen és cukin mutat a kislányod vagy a kisfiad pólóján, zokniján, mint akár egy baseball sapkán. A gyereked nem csak azt fogja imádni, hogy a kedvencét mesehősét viselheti magán, hiszen ezek a pólók, zoknik vidámak és színesek, puhák és kellemesek. Tudjuk, hogy a gyerekek ragaszkodnak ahhoz, amit megszereztek ezért készítettünk minden Bing pólót és Bing zoknit srtrapabíróra, kellemesre és elnyűhetetlenre.

Bing nyuszi az alvássegítő

Nincs annál szuperebb ajándék egy kisgyereknek, mint amikor a kedvencét az ágyba is magával viheti: a Bing pizsamáink pihepuhák, könnyű és édes álmot ígérnek, a takarók és lepedőhuzatok vidámak és kellemes tapintásúak miközben a népszerű nyuszit biztosan megtalálod rajtuk. Fokozhatod az élményt, ha a lefekvés előtti fürdéshez szükséges (tényleg extra pihe puha) törölközőt a színes, puha és akár dísznek is kiváló Bing párnát is megszerzed neki.

Vagány Bing nyuszis kiegészítők

Szerezd meg a gyerekednek a vagány, de mégis kedves Bing nyuszis kiegészítőket, az olyan baseball sapkákat, ahol a barátaival van, a szuper színes és könnyű, pontosan nekik tervezett Bing papucsokat, vagy a nyár nagy slágerét a nyuszit és barátait ábrázoló UV álló, szuperszínes strandtörölközőt.

Ismerd meg a nyuszi varázslatos világát és nyűgözd le a nyuszis szettekkel.


140termék 130
140termék 130