Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
260 Ft - 8 980 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Építkezés

Ebben a különleges kategóriában egy helyre gyűjtöttünk szinte minden olyan autót, traktort, gépet, amellyel szuper móka az építkezés. A fiúk – gyakran a lányok is – odavannak a nagy autókért, a hatalmas kerekekért, az erőért főleg, ha olyan különlegességekben is megkaphatják tőled, mint az éjjel világító ágynemű vagy a komplett partyszett. Nézz szét az és szerezd meg a neki való építkező játékot, ajándékot.


38termék 130
38termék 130

Tudtad, hogy mindennek az EII az oka?

Minden gyereknek megvannak a maga kedvenc játéktípusai – neked is megvolt. Lehet, hogy a szobájuk tele van babákkal, plüssfigurákkal, dinoszauruszokkal, kütyükkel, de van egy állandó kedvenc, amiért mindig elsőként nyúlnak. A kutatók ezt a jelenséget "rendkívül intenzív érdeklődésnek" (EII angolul) nevezik, és megállapították, hogy körülbelül 18 hónapos korban kezdenek kialakulni, és az óvodáskorú gyermekek körülbelül egyharmadánál már vannak. Vannak olyan gyerekek, akik szinte „megszállottan” imádják például az autókat a traktorokat, minden járművet, aminek legalább 4 kereke van és amivel építeni lehet. És bár a játékok világában továbbra is megmarad a nemek közötti különbség, nem csak a kisfiúk vonzódnak a kerekes dolgokhoz. A 20 hónapos kislányom és az ő nagy becsben tartott piros busza is ezt bizonyítja.

 

Miért ennyire népszerűek az építkezéshez használt gépek?

A gyerekek egyszerűen vonzódnak a hangos, mozgó tárgyakhoz - ez mind szórakoztató érzékszervi inger számukra. A való világban az életben is látják az autók fényeit, a gördülő kerekeket, a felpörgő motor hangját, az építkezésen a hatalmas kerekeket, a darukat, a különlegesen nagy és izgalmas lapátokat, a bácsit, aki mindezt egy fülkéből irányítja: ki ne akarna ezek után építeni? A gyerekek mindig is vonzódni fognak a feltűnő és hangos dolgokhoz, mert ez stimulálja az agyukat és az
érzékszerveiket. A játékjárművek másik vonzereje, hogy általában elég kicsik ahhoz, hogy elférjenek a gyermek kezében. "A különböző markolók, dömperek, kamionok, billencsek azért válnak a fiúk és a lányok kedvencévé, mert ezek olyan játékok, amelyeket bárhová magukkal vihetnek - és játszhatnak velük.

 

Egy helyen minden, ami építkezés

És nem csak oda. A gyerekek imádják azokat a használati tárgyakat, amelyek emlékeztetik őket a kedvenc játékaikra. És mi összegyűjtöttük nektek, egy helyre. Ebben a kategóriában találtok markológép fólialufit, építkező, exkavátoros ágyneműhuzatot (többféle méretben és többféle építő járművel), lufikat, építős papírtányérokat, különleges formapárnákat, egészen a partykellékekig.
Ismerd meg a különböző billencses, dömperes, építőgépes kiegészítőinket és okozz neki örömet bármilyen alkalomra.