Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
230 Ft - 9 110 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Jármű

Emlékszel amikor kiskorodban izgalommal vegyes ámulattal nézted a lenyűgöző traktorokat, a különleges munkagépeket, a tankokat, helikoptereket és a szirénázó autókat? Egyesekre olyan mély benyomást tettek ezek a gépek, hogy olyan szakmát választottak, ahol ezeket irányíthatják. Ha a te gyereked is imádja ezeket a gépeket, akkor pont jó helyen jársz….


119termék 130
119termék 130

Traktorok, vonatok, markolók: a srácok kedvencei

 

Több oka is van annak, hogy a gyerekek vonzódnak a nagy, különleges járművekhez. Először az, hogy 14-18 hónapos koruktól kezdenek felfigyelni és rendkívüli érdeklődést mutatni bizonyos tárgyak felé: ezek nemtől, érdeklődéstől eltérőek lehetnek, de gyakori, hogy inkább a különlegesség, az érdekesség, a nagyság, a hangok vonzzák őket. A gyerekek egyszerűen természetes módon vonzódnak a hangos, mozgó tárgyakhoz - ez mind szórakoztató érzékszervi ismeret számukra. Látják az autók fényeit, a gördülő kerekeket, a felpörgő motor hangját, és ez nagyon magával ragadó. A gyerekek mindig is vonzódni fognak a feltűnő és hangos dolgokhoz, mert ez foglalkoztatja az agyukat és az érzékszerveiket, hogy mi az. Ezért izgalmasak, érdekesek és különlegesek számukra az ilyen autók, markolók, traktorok.

A játékjárművek másik vonzereje, hogy általában elég kicsik ahhoz, hogy elférjenek a gyermek kezében. Az autók azért válnak a fiúk és a lányok kedvencévé, mert ezek olyan játékok, amelyeket bárhová magukkal vihetnek - és játszhatnak velük. És mivel az autókat a zsebükbe dughatják vagy magukkal vihetik, könnyen kötődnek hozzájuk – állítják pszichológusok.
Innentől már csak egyetlen lépés, hogy a számukra izgalmas autókat, billencseket, traktorokat, vonatokat, repülőket szeretnék mindig maguk mellett tudni: ezért tökéletes választás számukra egy ilyen tárgy, párnahuzat, falnyomat, bármi.
Különleges járművek a Netbolt.eu-n

Összegyűjtöttük és egy kategóriába rendeztük azokat a mindennapi használatai eszközöket, a járművekre emlékeztető tárgyakat, amelyeket a gyereked imádni fog. A kínálatunkban találsz motocrossz párnahuzatot (amely szuper ötlet az ágyra), traktoros fürdőlepedőt, motorkerékpáros fürdőlepedőt a strandra, de olyan kedves apróságokat is mint a tűzoltógyertya, a party szettek, a Fireman léggömbök, vagy akár a szivacs matricaszettek. Lapozd át a teljes kínálatot, találd meg a
kedvencét és lepd meg őt vele bármilyen alkalomra!