Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
770 Ft - 6 870 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Micimackó

Egy napon, mikor Micimackónak semmi dolga nem akadt, eszébe jutott, hogy tenni kéne valami nagyon fontosat. Elment tehát malackához, hogy meglesse mit csinál, de Malackánál éppen akkor senkit nem talált.
Így hát elindult, hazafelé… ugye te is végig énekelted-dúdoltad a leírt néhány sort… Micimackó és barátai örökök, imádni valók és kedvesek. Szerintünk Micimackó az egyik legcsodálatosabb olyan mese amelyik gyermekként és felnőttként is tanít.


36termék 130
36termék 130

Micimackó: a történet és ami mögötte van

 

Micimackó, A.A. Milne 1926-ban megjelent gyermekmesegyűjteménye. (Kevesen tudják, hogy van folytatása is). A mesét Milne kisfia, Christopher Robin számára írta és a plüssállatait személyesítette meg, foglalta történetbe. A főszereplő, Micimackó (akinek eredeti neve Edward Maci) egy rendkívül barátságos, kedves, szerethető, sárga szőrű, mézimádó medve, aki a Százholdas Pagonyban (az angliai East Sussexben található Ashdown Forest mintájára) él. Társai Malacka, a félénk malac; Bagoly, a picit talán nagyképű madár; a kotnyeles Nyúl; és Kanga, az energikus kenguru, akinek erszényében él a kíváncsi kisbaba, Zsebibaba (angolul Rú) és persze a Tigris. Maga a könyv főszereplője Micimackó, aki minden fejezetben egy kényes, különleges helyzetbe és kalandba kerül, amelyből mindig tanul és mindig okosabb lesz (egyébként önmagát nem tarja különösebben okosnak, ettől is kedves a karaktere). A történetek egyszerűen vannak megírva, hogy a fiatal olvasóknak tetszenek, és tele vannak komikus pillanatokkal, valamint bolondos versekkel. A mű azonban az emberi viselkedés meglátásairól is nevezetes, és Milne karakterei szerethetőek, de összetettek is. E. H. Shepard eredeti illusztrációi még inkább fokozzák a könyv varázsát, és hozzájárultak ahhoz, hogy a könyv a gyermekek klasszikusává váljon.

 

Micimacko a NETBoltban

Micimackó hozzánk is beköltözött a Netbolt.eu-ba ahol számtalan Micimackós, Malackás, Tigrises kiegészítőt találsz. Ismerd meg a csodásan kidolgozott, színes, tökéletes minőségű Micimackós gyermek ágynemű huzatunkat, a gumis lepedőinket, a Micimackós kéztörlőinket, a Micimackós babanadrágot, Micimackós bögrét, Micimackós felsőt: és lepd meg bármelyikkel. Minden Micimackó termékünk licencelt, ezért biztosan eredeti, tökéletes minőségű!