Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
350 Ft - 18 480 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Minecraft

Ha ismered a Minecraft-ot akkor tudod, hogy miért a legjobb, legizgalmasabb és kedvenc játéka a gyerekednek: új világot építhet magának, nincs kötött játékmenete és kedvére válogathat az (egyébként 1980-as éveket idéző) kockák és különböző építőanyagok közül. A Minecraft egyszerre addiktív és kreatív játék, olyan amelyiket már iskolában is játszattatnak a gyerekkel. Összegyűjtöttünk mindent egy helyre, olyan Minecraft-os termékeket amelyikkel lenyűgözheted, és amitől boldog lesz.

Egy új világ vár

Az eredeti Minecraft játék egyik különlegessége, hogy nincs fotorealisztikus grafika: és éppen ezt a vonalat követik a különböző Minecraft termékek is. Egy Minecraft ruha, Minecraft díszpárna, egy Minecraft sporttáska, Minecraft zoknin levő figura nem szép, pixelekből áll, elnagyoltnak tűnik éppen ezért szerethető és bármelyik terméket is választod imádni fogja, hiszen a kedvenc és elhagyhatatlan játékára fogja emlékeztetni őt. Van még egy különlegessége ezeknek a termékeknek: eredetileg fiú vagy uniszex kategóriákat látsz, de ez kizárólag a színvilág miatt van. Ha a kislányod is játssza a játékot biztosan imádná, ha meglepnéd egy Minecraft díszpárnával, zoknival, vagy például egy pizsivel.

Minecraft ruhák és textilek

Különös kategória ez, hiszen nem Minecraft lego-t vagy Minecraft online játékokat, hanem a hozzá kapcsolódó termékeket találsz itt. Mivel eredetiek, biztos lehetsz abban, hogy elnyűhetetlenek, a nyomott figurák nem kopnak le percek alatt és az anyaga mindegyiknek gyermekbarát. Segíthet a megfelelő meglepetés kiválasztásában, hogy a Minecraft pizsama, a ruhák, Minecraft sapkák mellett mindig feltüntetjük a méretet, így biztosan a megfelelőt tudod kiválasztani.

Lepd meg a gyerekedet azzal, hogy érted és megérted ezt a különleges játékot és megleped őt a kedvenc játékának szuper termékeivel. Szerezd meg neki most, leírhatatlan lesz az öröme.


395termék 130
395termék 130