Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
200 Ft - 15 980 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Disney hercegnők

A Disney hercegnők olyanok, mint az A listás sztárok a kifutókon. Az évek, évtizedek során egyre többen és többen lettek (a sort Hófehérke nyitotta) így már több mit 10-en vannak. Egyesek külön sorozatot, egész estés filmet kaptak mások fontos szereplők, de közös bennük, hogy megjegyezhetőek, könnyen lehet velük azonosulni a gyerekek pedig teljesen odavannak értük. Íme a hercegnők és a Netbolt hercegnős termékei.


143termék 130
143termék 130

Kik is a Disney hercegnők?

Hogy könnyebb legyen őket azonosítani a Disney Princess egy franchise, amely az 1990-es évek közepén létrehozott, különböző Disney-animációs játékfilmekben kitalált női hősnők sorát foglalja magába. A legelső Disney hercegnőt (és a történetét) biztosan ismered, hiszen ő Hófehérke volt. Kicsit később követte őt Hamupipőke, Csipkerózsika (akinek története sokkal régebbi), Ariel, Belle, Jázmin, Pocahontas (róla is egész estés film készült), Mulan, Tiana, Rapunzel, Merida, és a legutolsó hercegnő Moana (itthon Vaiana néven ismert, a mozifilmben is így hívták). Elza, Anna a Jégvarázs szereplői nem kifejezetten tartoznak a hercegnők közé, de sokan egybemossák őket és hercegnőnek tekintik.

 

Hogyan elevenedtek meg?

Akárhogyan szépítjük, minden a pénzről szólt. Az 1990-es évek elején a Disney felismerte, hogy a nagysikerű animációs filmjeikben megjelenő női karakterekben rejlő piaci lehetőségeket. A kereslet felismerése után nem sokkal elindították a Disney Princess franchise-t. A Disney Princess Magazine első száma 1998. június 24-én jelent meg az Egyesült Királyságban. Szlogenje a "Minden lány lehet hercegnő!" volt. A magazin megjelenését széleskörű rádió-, sajtó- és kiskereskedelmi promóciókkal támogatták így gyorsan elterjedt (főleg azért, mert valamikor valóban minden kislány hercegnő akar
lenni, mert hercegnőnek lenni menő).

 

Kiből válhat Disney hercegnő?

A franchise-ban szereplő hercegnőket a klasszikus Disney-filmekből választották ki. A karakterek nem kifejezetten a királyi címük miatt lehettek hercegnők, hanem inkább azért, hogy mennyire illeszkednek a Disney vezetői szerint "a hercegnők mitológiájába". Mulan egy példa erre a koncepcióra; ő nem rendelkezik családi kötelékkel a királyi családhoz, mégis szerepel a karakterek listáján. Csingiling és Esmeralda egykor ugyanezen elv alapján szerepeltek a hercegnők között, mielőtt a Disney-nél úgy döntöttek, hogy nem illenek a "mitológiába" és inkább egy tündér környezetbe rakták őket.
A Disney hercegnők mind kedvesek, izgalmasak, szépek, szuper hangjuk van. A varázspálca nem, a varázslatos személyiség a kedvesség és a kalandok sora (ahol a végén természetesen a jó győz) elvárt: ezzel pedig vonzóbá tették a gyerekek számára a hercegnőket.

 

Disney hercegnők a NETBoltnál

A kínálatunkban szinte minden Disney hercegnős tárgyat, kedves kiegészítőt megtalálsz: Disney hercegnős ágyneműhuzatot, műanyag pohárkészletet (melyen minden más hercegnő van), szalvétát, Disney hercegnős lufit, vázlatfüzetet matricákkal, gumis lepedőt, hátizsákot, táskát, party meghívót Disney hercegnős párnát, pólót, felsorolni is nehéz.
Ismerd meg a kínálatunkat és lepd meg őt a kedvenc Disney hercegnős karakterével.