Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
350 Ft - 14 140 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Harry Potter

Partner oldalunk:  Harry> Potter Peter Potter varázslat varázsvilág mágia sárkány harry> potter és a bölcsek köve harry potter és a titkok kamrája harry> potter és az azkabani fogoly harry potter és a tűz serlege harry> potter és a főnix rendje harry potter és a félvér herceg harry> potter és a halál ereklyéi harry potter filmsorozat harry potter> varázspálca

 

Varázsold el azt, akit a legjobban szeretsz egy varázslóval. A Harry Potteres termékek minden Potter rajongó kisfiú és kislány számára értékes ajándékok, valamik, amikre nagyon vágynak. A varázslótanoncos pólók, nadrágok párnák, zokniok és kiegészítők a végtelen kulcsát adják neked ajándékba, hiszen bármelyiket is választod öröm és szeretet lesz a reakció.

Harry pólók és zoknik és alsóneműk

Amikor a Harry Potter rövid ujjú és hosszú ujjú pólók készültek minden apróságot figyelembe vettünk. A szabásuk miatt lenyűgözően állnak majd a gyerekeden. A színe tökéletes lesz, hiszen számtalan színben elérhetőek azért, hogy a fiú Harry Potter rajongók és a lányok is szívesen viseljék emellett tökéletes nyomatokkal várunk, a Hogwart vagy Griffendale logókkal. De talán a legszuperebb választás a Harry Potter feliratú egyszerű, egyszínű (de nagy színválasztékban elérhető) pólóink. Az összes Harry Potter póló könnyed anyagból készült a zoknik különlegessége az, hogy egymás mellé téve őket egy egy Harry Potter filmrészletet adnak ki. A Harry Potter alsóneműket kisfiúknak készítettük, szuper mintákkal a kedvenc szereplőik kepeivel úgy, hogy emellett rendkívül kényelmesek is.

Alvás Harry Potterrel

A Harry Potter párnák, díszpárnák és párnahuzatok, ágyneműhuzatok a végletekig kidogozottak, lenyűgöző színvilágúak és fiús és lányos színekben, és képekkel is kaphatóak, így nem szükséges kompromisszumot hoznod. Bármelyik párnahuzatot is választod tökéletesen fog illeni a párnára (a méretre mindenképp figyelj) és sokáig a gyerekszoba dísze lesz. A formapárnák pedig nem csak a rájuk nyomtatott képpel, hanem az alakjukkal is lenyűgözik majd a gyerekedet.

Kihagyhatatlan Harry Potter kiegészítők

Ha kiválasztottad a kedvenc pólót, megszerezted a legmenőbb díszpárna huzatot, már csak egy lépés választ el attól, hogy valóban lenyűgözd a Potter rajongó gyerekedet, amit a különböző kiegészítőkkel megtehetsz. Csodás, tartós és szuper poharak, szalvéták és a hétköznapok (vagy a bulik) elengedhetetlen kiegészítői lehetnek az asztalterítők és a napszemüvegek és akár a pompás esernyők, vagy pihe puha gyerek téli papucsok.

Merülj el ebben a varázsvilágban és okozz neki felhőtlen boldogságot ezekkel a szuper ajándékokkal.


336termék 130
336termék 130