Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
450 Ft - 10 700 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Marie cica

Lenyűgöznek bennünket a Disney rajzfilmek, amelyeknek gyakran cicák a főhősei. Marie cica például egy előkelő párizsi negyedben lakik, egyszerre kedves, cuki ezért is népszerűek a Marie cicás termékeink. Ámulatba ejtő kedvesség, szemet gyönyörködtető – igazán csajos – színek és egy cuki cica: nem véletlen, hogy a kislányod aktuális kedvence. Ismerd meg a Marie cicás termékeinket és szerezd meg neki azt amelyikkel a legnagyobb örömöt adod.

Marie cicás ágyneműk

Lepd meg és kényeztesd őt valamelyik csodaszép Marie cicás ágyneműhuzat szettünkkel. Az ágynemű huzatunk (illetve ez egy komplett szett) azért lenyűgöző ajándék, mert minden nap a kedvencével aludhat, akár betakarózhat vele, vagy szorosan átölelheti. Megnyugtató édes álmai lesznek, ebben a pihe-puha kifejezetten kislányos szettben. Marie a kedves cica mindig mosolyog és az elmaradhatatlan masniján túl azért is különleges, mert a párnáján és a takaró részen más és más cicapillanatot láthatunk, mégis egy lenyűgözően egységes szett. A méret miatt sem kell aggódnod, hiszen sztenderd, szinte bármilyen gyerekpaplanhoz, gyerektakaróhoz illik, ettől független figyelj oda, mert nem mindegyik szett ugyanolyan méretű.

Marie cica a konyhában

A Marie cicás kötényünk nem egy egyszerű kötény, hanem anyával és apával a konyhában együtt eltöltött idő, a csodás családi pillanatok, az alkotás művészete, amire felnőtt korában is emlékezni fog. És te is, hiszen szupercuki kötényben segédkezett, gyűrt, vágott, díszített.  Tudjuk, hogy egy ilyen kötényeknek mindent (is) ki kell bírnia, tudjuk, hogy lekváros, lisztes, mézes lesz, ezért szinte elnyűhetetlen anyagból készítettük, szinte akármennyiszer kimoshatod. Fokozzuk az élményt azzal, hogy a kötényhez egy Marie cicás sapka is jár, ami még bájosabbá varázsolja a kis segítőt.

Szerezd meg neki a Marie cicás meglepetéseket, varázsold el az odafigyeléssel és hagyd, hogy a konyhától az álomig vezesse őt a kiscica.


50termék 130
50termék 130