Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
320 Ft - 15 880 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Bosszúállók

Bosszúállók: The Avengers


222termék 130
222termék 130

Bosszúállók gyülekező!

Amikor a világ veszélyben van, a Bosszúállók készen állnak arra, hogy bevetésre induljanak és megmentsék a világot. A régóta futó (az eredeti képregény még 1969-es) Marvel-képregény alapján készült szuperhőscsapat a világ egyik legnagyobb filmes franchise-ává vált az elmúlt években, így méltán népszerű a gyerekek körében. Ismerd meg a bosszúállókat és a Bosszúállós termékeinket!

 

Kicsit kusza Bosszúállók sorrend

Semmi gond, ha jelenleg még nem áll össze a gyereked vagy a te fejedben a teljes történet, mert picikét hasonlít a Star Warsra. A Bosszúállók filmsorozat a Marvel Moziverzum része, ami az új nézők számára kissé ijesztő lehet. Jelenleg ott tartunk, hogy 5 filmet már láthattunk, de a 3. az ötödik a nyolcadik és a kilencedik részt még nem. És akkor még ott van a

Kang Dinasztia és a Titkos háború (amit valahogy majd lefordítanak) de az csak 2027-ben érkezik. akárhogyan is a Bosszúállók szuper film, szenzációs alakításokkal, önmagában is megállja a helyét, izgalmas, a hősök (szereplők)
könnyen szerethetőek, de még nem teljes a kép.

 

Amit tudni kell róla

A Marvel Bosszúállók egy tipikus szuperhősfilm. Nagyszabású. Csillogó speciális effektekkel teli. Vannak harci jelenetek, van laboratórium, dimenziók közötti portál, és egy hatalmas tárgy, amelyért mindenki harcol. És mivel a Hulk, Vasember, Amerika kapitány és Thor karaktereket is használja, akiknek az egyes filmjei együttesen 1,2 milliárd dollárt hoztak, úgy tűnik, mintha egy márka újrafeldolgozása lenne a pénzszerzés érdekében. (Ami így is van.) De az X-Men vagy a Fantasztikus
Négyes filmekkel ellentétben ez a film nem egyszerűen egy rakás szuperhős: a Hihetetlen Hulk, a Vasember 1 és 2, az Amerika kapitány és a Thor csúcspontja és folytatása. Az egyes karakterek fejlődését nem hátráltatja a többiek jelenléte vagy képernyőideje, sőt, inkább fokozza. Mindegyik karaktert olyan jól ismerjük, hogy izgalmas és sokszor vicces látni, ahogy egymásra hatnak.

 

Bosszúállók termékek


És éppen itt voltunk bajban, amikor a Bosszúállók termékeket összegyűjtöttük (a különböző Bosszúállók maszkokat, tányéralátéteket, sporttáskákat, ágyneműket, Bosszúállók kulacsokat, Bosszúállók iskolatákát, hátizsákot, tárolókat), mert nehéz volt eldönteni, hol kezdődik a film és hol van vége. Vajon melyik hős fér még bele, vagy melyik essen ki.
Végül összegyűjtöttük és több mint 100-féle Bosszúállók – menő – tárgyat találsz a kínálatunkban.
Ismerd meg őket, válaszd ki a számodra tökéleteset. Minden Bosszúállók termékünk eredeti ezért megfelel minden európai követelménynek, nem fogsz benne csalódni.