Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
190 Ft - 22 240 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Jégvarázs

A Jégvarázs egy valóban varázslatos mese, mely után minden kislány Elza vagy Anna szeretne lenni és te éppen ezt az élményt nyújthatod számára, ha Jégvarázsos ajándékokkal leped meg. Legyen az bármilyen apróság, Jégvarázsos játék, vagy Jégvarázs párna, biztos, hogy meseszép ajándék olyan amire vágyott, aminek örül majd.

Varázslatos Jégvarázs

A Jégvarázs kategóriánk összes lehetséges terméke egy igazán kislányos, kedves és őt büszkévé varázsoló tárgy, olyan amelyiket használhat vagy amelyik a szívébe költözik majd. Mindenre figyeltünk, hogy elkényeztethesd a kis hercegnődet: ha szeretnéd szuper Jégvarázsos zoknikkal, bugyikkal leped meg, ha jobban tetszik akkor együtt mehettek shoppingolni a Jégvarázsos bevásárló táskával, de akár feldobhatod a szobáját is és meglepheted őt Disney Jégvarázs párnával (ahol Elza és Anna is szerepel) vagy egy különleges lufival. Talán a legkedveltebb ajándék mégis a Jégvarázsos póló, melyben biztosan szuperül érzi magát az óvodában, otthon és az iskolában is: hiszen nem egy ruhát ajándékoztál neki, hanem a lehetőséget, hogy kiválassza: Elza, vagy Anna lenne szívesebben?

Jégvarázs a mese amelyik megérdemli a törődést

Elmondhatunk neked egy szupertitkot a Jégvarázsos meséről? A jégvarázs eredetileg Hans Christian Andersen (igen, ő, a dán meseíró) hétrészes Hókirálynő című meséje, mely eredetileg a jó és a rossz harcáról a gonoszról és a kedvesről, a racionalitásról és az érzelmekről szól. Ha valóban szeretnéd lenyűgözni a kislányodat, akkor lepd meg őt egy mesébe illó Jégvarázs ajándékkal és szerezd meg neki a Hókirálynőt, szakítsatok egy kis énidőt magatoknak és vidd őt el egy varázslatos utazásra, oda, ahova ti ketten mentek.


520termék 130
520termék 130