Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
760 Ft - 7 230 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Fortnite

Kevés olyan kategóriánk van, amelyik ennyire egyértelműen a kissrácod birodalma, a Fortnite ilyen. Mindent összegyűjtöttünk, ami érdekelheti: Fortnite ruhát, Fortnite melegítőt és melegítő szettet, lufit és még a legnagyobb buliban, a partiban sem kell nélkülöznötök, hiszen Fortnite bulikellékeket is találtok. Nézz szét és szerezz lenyűgöző élményt a fiadnak.

Fortnite pólók, Fortnite melegítők

Kultikus. Mármint maga a Fortnite játék, melyből ezek az igazán kisfiús szuper pólók. Mindegyiket úgy terveztük, hogy már most pasisak legyenek, nagy feliratokkal és skinekkel, figurákkal, hogy büszke lehessen rá, hogy messziről látszódjon, hogy menő a pólója, nadrágja. Úgy kell tekintened a Fortnite feliratra, mint nálunk felnőtteknél az Dolce&Gabbanara. Ahogy a Dolce&Gabbana táska, kiegészítő, úgy a Fortnite póló is jelkép, izgalom, menőség, és minél egyszerűbb annál erősebb az üzenete.

Fokozhatod a Fortnite érzést menő pulcsival, vagy akár egy hosszú ujjú pólóval is, vagy egy melegítőnadrággal is. Így már majdnem a teljes kollekció megvan, csak egy Fortnite sapka hiányozhat. Ha hatalmas rajongó akkor egy Fortnite polár takaró is biztosan azonnal a kedvencévé válik.

A pólók, nadrágok és Fortnite ruha kiválasztásakor egyszerű dolgod van elég a méreteket nézned. Mivel eredeti termékek a méretek EU szabványok, ez alapján tudsz dönteni.

Ismerd meg a Fortnite termékeket, merülj el a részletekben és válaszd ki a számára megfelelőt, azt a Fortnite cuccot amire büszke lesz és amit imádni fog. Ahogy azt is, akitől kapta.


52termék 130
52termék 130