Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
820 Ft - 11 360 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Gyerek cipő, papucs

Szuperkényelmesek, pihe-puhák vagy éppen mindennek ellenállók: egy helyre gyűjtöttük nektek a legcukibb, mesés cipőinket, a téli és a nyári papucsainkat, amelyeket biztosan nagy örömmel visel majd a gyereketek hiszen menő, trendi, divatos és még rendkívül kényelmesek is.

 

Mesés lábbelik

A cipők és papucsok a ruhatárunk egyik meghatározó kellékei, melyeket attól a pillanattól viselünk ahogy megtanultunk járni. Egy kisgyerek számára a cipő egy ideig csak valami, amit fel kell venni, a papucs egy „kellemetlen” izé, amit bent is kell hordani a strandpapucs pedig megakadályozza, hogy keresztül fusson az életen, a strandon a tengerparton. Egyszóval nyűg. Aztán eljön a pillanat amikor (ahogy neked és nekem is) fontossá válik, milyen a lábbeli: mennyire kényelmes, mennyire tetszik neki, mennyire menő és trendi. Nálunk csupa ilyen papucsot, cipőt, sőt szettet is találsz.

 

A téli papucs

A téli papucsok igazából olyan szobapapucsok, amelyek belül pihe puhák, melegítik a folyton jéghideg gyereklábakat, emellett pazarul néznek ki és elkerülhetők vele a balesetek: ha belelépne valamibe, ha belerúg valamibe, tompítják a fájdalmat. A legtöbb téli papucsunk 2 méretű, hiszen poliészter, igazodik a lábához és nem feltétlen egyetlen telet bír ki. Ismerd meg a menő – uniszex – Harry Potteres és egyéb mesehősös téli papucsainkat.

 

A nyári papucs

A különböző nyári papucsainkat úgy terveztük, hogy színesek, menők, trendik legyenek, a gyerek imádja hordani és büszke legyen rá. A gyerekpapucsaink már nem uniszexek, a színek alapján könnyen el tudod dönteni melyik való a gyerekednek. A talpkialakításuk átveszi a gerinctől a súlyt, kényelmesek, a felsőrészük kialakítása miatt nem esnek le még futás közben sem.

 

A cipők és a szettek

Ha gyakorló szülő vagy már tudod (ha kezdő akkor szembesülni fogsz vele) hogy nehéz kiválasztani azt a cipőt vagy akár cipő+zsák szettet, amit mindketten jónak tartotok. Neki az a fontos, hogy izgalmas színe legyen, a kedvenc mesefigurája legyen rajta (legyen Disney-s Pókemberes, Harry Potteres, Jégvarázsos vagy éppen Sam a tűzoltós) esetleg villogjon, legyen szupermenő: neked az, hogy illjen a lábára, legyen kényelmes és tökéletes ár-érték arányú. Mi pontosan olyan cipőkkel várunk, amely mindkettőtök szigorú feltételeinek megfelel.

Ismerd meg a kinti és a benti cipőink őrületes választékát.


319termék 130
319termék 130