Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
4 230 Ft - 6 120 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Gyerek köntös

Ami neked egyszerre egy praktikus ruhadarab és a csábítás ellenállhatatlan eszköze, az a gyerekeknek még csak egy olyan kedves pihe-puha ruhadarab, amibe fürdés után óvva becsomagolod, felszívja a felesleges vizet és melegen tartja őt.
Ismerd meg a Disney-s, a Peppa Malacos és egyéb mesehősös köntöseinket és válasszátok ki a legizgalmasabb, legmenőbbet.

 

De mi a köntös?

Meglephet a kérdés, de a köntös se nem pizsama, se nem ruha és még csak nem is törölköző: egyfajta kategóriákon felüli olyan ruhadarab, ami felé – főleg, ha kisgyerekeknek való köntös – számtalan igényt támasztunk. A gyerekek néhány éves korukig szégyenérzés nélkül mászkálnak ruhátlanul a családtagok (és akár más gyerekek) előtt, hogy aztán 5-6 éves korukra kialakuljon a szégyenlősség. A köntösok lényege, hogy eltakarják a testét akkor amikor még nem választotta ki a ruhát, amiben lesz (vagy amíg nem bújik bele a pizsamába). Mivel hasonló anyagból készülnek mint a törölközők, a köntösök segítik a víz felszívását és melegen tartják a gyereket, akik aztán később is szívesen viselik.

 

Milyen a tökéletes gyerekköntös?

Szerintünk elsősorban puha, kellemesen melegen tartja és felszívja a törölközés után rajta maradt vizet. De ezt csak mi gondoljuk így, a gyerekek számára más a fontos: az, hogy tetszen nekik az, hogy a kedvenc mesehőse, figurája legyen rajta, az, hogy kényelmes legyen és az, hogy ne legyen „macerás” ne kelljen állandóan újra átkötni. Na és valamiért fontosak a zsebek. Zsebek mindenhol és mindenhova kellenek.

Nagyon fontos köntös kiegészítő a kapucni (az általunk forgalmazott minden gyerek köntösön van) egyrészt azért, hogy „vizes hajjal is ki lehessen jönni” másrészt azért, mert kényelmes és vagány.

 

Így válaszd ki a megfelelő köntöst!

Az összes köntösünk well pur supersoft anyagból készült, ami nem csak azt jelenti, hogy szinte felfoghatatlanul puha és tartós, hanem azt is, hogy könnyen felszívja a vizet és könnyen meg is szárad.

A méretet viszont neked kell eldönteni. A választást segíti, hogy életkor és magasság szerint is megkülönböztetjük a köntöseinket. Ha gondolsz a jövőre is akkor nyugodtan vegyél egy számmal nagyobbat: tovább tart és talán még könnyebb belekuckózni.

A köntös méretén túl fontos a rajta levő mesehős, figura és a színe: szerintünk ezt a döntést érdemes rábíznod ő fogja tudni neki miért és melyik tetszik a legjobban.

Ismerd meg a köntös választékunkat  és válaszd a legszebbet, a legjobbat neki!


6termék 16
6termék 16