Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
1 110 Ft - 5 840 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Gyerek fürdőruha, fürdőnadrág

A kislányoknak és a kisfiúknak egyaránt fontos, hogy a nyári szettjük – a fürdőruhájuk, a fürdőnadrágjuk az úszósapkájuk, bikinijük - szuper, divatos, a mesehősükkel vagy a kedvencükkel nyomott kényelmes és menő legyen, „jól nézzenek ki benne”. Összegyűjtöttük a legmenőbbeket, különböző fazonokban azért, hogy mindenki megtalálja azt amelyik számára a tökéletes: a bájost, a kedveset, a menőt, a kissrácost vagy a kislányost.
Ismerd meg a csodás választékunkat és engedd, hogy kiválassza azt amelyik tetszik neki.


75termék 130
75termék 130

Ilyenek a nálunk kapható fürdőruhák

A fürdőruhákban, bikinikben egyetlen szabályunk van. Már a 3-4 éves kislányoknak is - az egyrészes fürdőruhák mellett- minden esetben komplett bikinit ajánlunk (kétrészes fürdőruhákat), azért, hogy lehetőséged legyen eldönteni, hogy mi az, amit szeretnél ráadni, mennyire szeretnéd eltakarni. A kissrác fürdőnadrágokat pedig több fazonban készítjük (rövid és hosszabb), hogy eldönthesse melyik áll neki jobban, melyik kényelmesebb számára. A kislány bikiniknél arra is figyelmet fordítunk, hogy a bikini alsó és a bikini felső együtt adják ki a mesehőst, a legendás barátot.

Egyébként minden fürdőruhánk poliészter és elasztán ami miatt kényelmes és strapabíró. Nem okozunk csalódást, a fürdőruhák simán bírják a vizet, a tengervizet, a klóros vizet, nem fakulnak és a nap miatt sem veszítenek a színükből: válaszd nyugodtan a színes vagy a sötét színeket, a hercegnőket vagy a Minecraftot.

 

A legnagyobb hősök versengenek értük

A fürdőruhákat úgy készítettük, hogy a legnagyobb hősök és a kedvenc figurák versengjenek értük: nem lesz könnyű kiválasztani a legszebbet, kedvencet. Éppen ez volt a célunk a kislány bikinikkel és a kissrác fürdőruhával: az, hogy a hatalmas választékban megtalálják a kedvencüket, az, hogy a hősök versengjenek értük.

A kislány bikinik között találsz kedves Disney hercegnős bikinit, Disney Mickey egeres bikinit, egyrészes vagy kétrészes változatban, de nem felejtettük el a Mancs őrjáratot, vagy a kiskedvenc Binget sem.

A kissrác fürdőnadrágok között találsz többféle kialakítású elnyűhetetlen és klasszikus Minecraft fürdőnadrágot, menő Harry Potter fürdőnadrágot (ezeket egyébként akár rövidnadrágként is hordhatja), Binges és akár Mancs Őrjáratos nadrágot is.

 

Így válaszd ki a fürdőnadrágot, a lány fürdőruhát

A fürdőnadrág vagy bikini anyagával nem kell törődnöd, hiszen könnyed, kellemes és nem akadályozza semmiben, miközben nem veszít a színéből, jó minőségű, gyorsan szárad. A kislányoknál a te döntésed, hogy egyrészest vagy kétrészest választasz, illetve a kisfiúknál és a lányoknál is arra kell figyelned, hogy mekkora a méret. Mi mindegyik fürdőruha mellé társítunk egy méretet és egy magasságot például (6 év 122 centi) de természetesen ez csak irányadó. Minden fürdőruhából találsz méretválasztékot, illetve arra is figyeltünk, hogy bizonyos évhez melyik lehet a kedvence.

Ismerd meg a hatalmas és menő fürdőnadrág, fürdőruha választékunkat és (szerintünk) engedd hadd válassza ki a számára izgalmasat, legszebbet, azt amelyiket örömmel visel majd.