Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Blog

Elengedhetetlen strandkellék gyerekeknek

NETBolt
2022.05.20 07:50
Elengedhetetlen strandkellék gyerekeknek

Vannak olyan – elengedhetetlen dolgok és kiegészítők - amelyek sokkal zökkenőmentesebbé teszik a családi strandolást, és leegyszerűsítik a gyerekekkel a tenger(parton) vagy a strandon töltött időt. Összegyűjtöttük, hogy melyek ezek a nyaralás és strandkiegészítők.

Jajj, úgy élvezem én a strandot, ottan annyira szép és jó…


Szerinted is minden más volt régen? Nemrég arról beszélgettünk egy lánnyal, hogy mennyire megváltozott a nyár. Amíg régen (és ez tényleg így volt) május végén, június elején megérkezett a 25-30 fokos nyár – és eltartott szeptember 2-3-ig amikor mentrend szerint lehűlt - mostanában egymást követik a hőség és forróságnapok és az azt lezáró zivatarok, aztán napokig „hideg” van.
Máshogy kell felkészülnünk a strandra, mint rég, hiszen amíg 20-25 éve gondoltunk egyet és elmentünk (naptej, sapka és a napszúrás veszélye nélkül) strandra, ma már sokkal több dologra oda kell figyelnünk, főleg, ha gyerekkel megyünk. Íme, az elengedhetetlen strandkellékek.

1: A kényelmes törölköző
A (gyerek) törölközőt semmiképpen se hagyd otthon. Nem csak azért mert trendi, azon fog feküdni és a gyereked imádja majd (itt írtunk egy hosszú cikket róla, kattints és olvasd el) hanem azért is, hogy ha kell be tudd takarni őt vele. Furán hangzik, de ha elaludna a napon, vagy sétálnátok egyet, akkor a strandtörölköző egy szuper védelem lehet a nap káros sugarai és a leégés ellen.

2: Sapka
Ráadásul mi kifejezetten ajánljuk a baseball sapkát még akkor is, ha tudjuk, hogy hazánkban régen egyfajta szubkultúra sajátja volt. A baseball sapka nem csak azért hasznos mert megvédi a napszúrástól őt, hanem a simlédere árnyékot ad, szuperdivatos és ha szeretnéd akár be is vizezheted, ez pedig hűti őt a legforróbb órákban. Mivel az ilyen sapka mérete állítható, igazán megéri megvenni, hiszen akár több nyáron is tudod használni.

3: Menő napszemüveg
Oszlassunk el egy tévhitet. Néhány évvel ezelőtt egy menő szemüvegmárka azzal kampányolt, hogy az ő szemüvege 100%-ban megvédi a szemet a naptól, bezzeg a többi nem. Egy széles körű vizsgálat azonnal kimutatta, hogy – szinte – bármilyen napszemüveg komoly védelmet tud nyújtani. Ez azt jelenti, hogy egy jól megválasztott napszemüveg nem csak menő, hanem véd is. Ne hagyd otthon!

4: Papucs
Én még emlékszem, amikor a balatoni strandon apám azonnal rámszólt, hogy „papúúúcccsss” amikor elindultam valahova és bizony igaza volt. Bármikor beleléphet egy kagylóba, egy (az előző esti buliból ott maradt) üvegdarabba vagy egy éles kőbe a gyereked. A papucs nem csak menő, hanem biztonságos is. És garantáltan imádni fogja viselni, ha Peppa Malacos, Verdás, vagy Disney-s.

5: Úszógumi
Ha még nem tud biztonságosan úszni akkor elengedhetetlen. Egy Barbie-s, egy Mancs Őrjáratos vagy egy Cápás gyerek úszógumi már 1200 forinttól kapható és biztonságot nyújt a 3-6 éves (akár egy kicsit nagyobb) gyerekednek is. Semmiképpen ne hagyd ki a strandfelszerelés közül, sőt: mi azt mondjuk, hogy inkább legyen rajta a parton is, mint ne.


Ha szeretnéd, hogy a strandkirálylány, vagy a strandherceg legyen kattints, több száz pompás
ötletünk >>van<<!